Miron Cozma a cerut o blondă de nevastă! Cine i-a furat inima

5_3_0.jpg

Miron Cozma
Foto: Click!

După ce a declarat în exclusivitate pentru Click! că nu a mai făcut sex de un an de zile, Luceafărul Huilei s-a îndrăgostit la prima vedere de o blondă sexy, pe care a cerut-o în căsătorie în public. Aceasta este nimeni alta decât mezzo soprana cu cei mai mari sâni naturali din România.

Miron Cozma și Olga Bălan s-au cunoscut la Bucharest Fashion Week, prin intermediul unor prieteni apropiați și au avut locuri unul lângă celălalt la prezentarea de modă.

De cum au făcut cunoștiință, Miron a rămas cu gura căscată la sânii blondinei, care locuiește în Italia. Bustul mezzo sopranei cântărește aproximativ 20 kg, și sunt de la mama natură. Luceafărul Huilei nu a stat pe gânduri și a cerut-o în căsătorie, de față cu toți invitații de la eveniment.

miron_cozma_olga_balan.jpg

Miron Cozma şi Olga Bălan s-au cunoscut la Bucharest Fashion Week
foto: Tatiana Solomon

Olga a rămas suprinsă de intenția bărbatului și l-a refuzat cu eleganță.

“Este un bărbat inteligent are carismă și este foarte simpatic. Sinceră să fiu mi s-a părut o gluma drăguță, la care eu i-am și răspuns zâmbind. Scrie cumva pe fața mea că doresc să mă căsătoresc? Dacă ar trebui să gândesc și să desfac firul în patru, aș spune că nu este normal să ai o cerere în căsătorie, într-un timp atât de scurt. Mi se pare o nebunie să vezi o persoană pentru prima dată-n viață și să îi ceri să fie partenerul tău pe viață . Ha, ha, ha, face și rimă! Mi-a recitat poezii în pauză, scrise de el. Ca un bărbat să ajungă la inima mea are mult de muncit”, ne-a mărturist artista, care pe vremuri făcea duet cu Al Bano pe marile scene din Italia.

miron_cozma_olga_balan_bfw.jpg

Miron Cozma şi Olga Bălan au stat unul lângă altul la prezentările de modă
foto: Tatiana Solomon

De partea cealaltă, Miron ne-a mărturisit că nu are timp de pierdut, viața este scurtă, și își dorește să aibă alături o femeie frumoasă: “Eu o singură dată cer o femeie în căsătorie, aștept să primesc răspuns, am să ajung Președinte, iar ea o să fie prima doamnă”.

Loading...

Citește și

  • “Sunt singur. Am aproape un an de când nu m-am atins de o femeie”, mărturiseşte “Luceafărul Huilei”, cel care se lăuda pe vremuri cu o listă lungă de cuceriri. La 61 de ani, Miron Cozma spune că nu se mai gândeşte la femei şi îşi păstrează gândurile pentru poezie.

  • miron cozma

    S-a împlinit un an de când Miron Cozma (61 de ani) e burlac. Ţine şi acum minte data la care Marinela Niţu a placat din viaţa lui – 12 noiembrie. De atunci nu a mai intrat în altă relaţie pentru simplul motiv că nu îi plac “cancanistele” care l-au curtat în toată această perioadă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1