Mirela Vaida și-a serbat băiatul cel mare. Vladimir a împlinit trei ani

mirela_vaida_baietel.jpg

mirela vaida baietel
Mirela Vaida l-a aniversat pe Vladimir. Băiețelul a împlinit trei ani
Foto: arhivă personală

Zi mare pentru Mirela Vaida! Noua prezentatoare de la "Acces Direct" a avut o zi plină. Aceasta și-a serbat băiețelul alături de toți copiii de la grădiniță. Vladimir a împlinit trei ani, motiv de mare sărbătoare în familie. Numai soțul Mirelei a lipsit, motivat însă.

„Sunt singurã cu toţi trei, dar am noroc cã grãdiniţa este deschisã şi în august şi Vladimir îşi va putea serba ziua ca toţi ceilalţi copii care sunt aniversaţi în timpul anului şcolar, pentru cã asta îşi dorea, sã fie alãturi de prietenii lui de la grãdi. Chiar acum suntem pe drum într-acolo, unde i-am invitat şi pe Belle şi pe Spiderman, vom avea şi tort cu Fulger McQueen , iar Vladimir abia aşteaptã sã sufle în lumânãri, e extrem de entuziasmat de fiecare datã când trebuie sã facã asta!”, a povestit Mirela înainte de a ajunge la petrecere.

mirela_carla_si_vladimir.jpg

mirela vaida copii
Carla și Vladimir, doi dintre cei trei copii ai Mirelei Vaida
Foto: arhivă personală

 

Zilele acestea, Mirela se bucurã din plin de vacanţã, pentru cã din toamnã le dã întâlnire telespectatorilor în fiecare zi, de luni pânã vineri, de la ora 17:00, pentru douã ore, în platoul Acces Direct, de la Antena 1. „Mã bucur din plin de timpul cu ei, suntem nedezlipiţi, aşa cum am fost de fapt în ultimul an! Vreau sã nu ratez nimic din ce li se întâmplã, mai ales cã din toamnã, când voi începe emisiunea zilnicã, vom avea doar dimineţile şi serile împreunã, aşa cã profitãm acum, la maximum!”, a declarat prezentatoarea.

Mirela Vaida are trei copii

mirela_vaida_copii_0.jpg

mirela vaida copii
Viața cu trei copii este pe cât de minunată, pe atât de grea
Foto: arhivă personală

 

Soțul Mirelei, Alexandru, stă departe de lumina reflectoarelor. Pe cât de prezentă în viața publică este ea, pe atât de retras e partenerul de viață, despre care nu se știu foarte multe. Cei doi formează un cuplu fericit și au a clădit o familie frumoasă. Mirela Vaida și Alexandru au împreună trei copii, cel mai nou membru al familiei, micuțul Tudor Ștefan, venind pe lume în luna aprilie a acestui an.

Mirela Vaida şi Alexandru s-au căsătorit în urmă cu nouă ani, iar din povestea lor de iubire au rezultat trei copii: Carla Maria (4 ani), Vladimir Alexandru (3 ani) și micuțul Tudor Ștefan (4 luni ).Soțul Mirelei Vaida este director general la o companie şi călătoreşte destul de mult prin ţară. „El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare nici măcar în una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram”, a spus Mirela despre soțul ei, Alexandru. 

 

Citește și:

Mirela Vaida, vacanță splendidă în România! 2.000 km cu trei copii «în cârcă»

Cine este soțul Mirelei Vaida și tatăl celor trei copii ai vedetei TV. Alexandru stă departe de lumina reflectoarelor

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 

Loading...
 
 

Citește și

  • După ce a devenit mămică pentru a treia oară, Mirela Vaida este în culmea fericirii, așa cum era de așteptat, însă prezentatoarea TV s-a ales și cu o nouă „abilitate”. Îndrăgita vedetă a dezvăluit că după trei sarcini a ajuns să nu se mai teamă de nimic, având în vedere că de fiecare dată a născut pe cale naturală și a îndurat „chinurile facerii”. Iată ce spune Mirela despre naștere și când va fi externată din spital!

  • Mirela Vaida s-a recuperat rapid după nașterea celui de-al treilea copil al său și a fost, astfel, externată din spital, proaspăta mămică dezvăluind că abia așteaptă să ajungă acasă la ceilalți micuți ai ei, cărora abia așteaptă să le facă cunoștință cu frățiorul lor, micuțul Tudor. În timp ce Mirela a fost internată în spital, aceasta a dezvăluit că soțul ei, Alexandru, a fost cel care s-a ocupat în totalitate de cei mici.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1