Mirela Vaida se pregătește pentru cel de-al patrulea copil: «Soţul meu îşi doreşte mult încă o fetiță»

mirelaaa-vaidas.jpg

Mirela Vaida și soțul ei sunt cu gândul la cel de-al patrulea copil

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România, iar de când a preluat cârmele emisiunii «Acces direct», vedeta a ajuns la apogeul carierei și se bucură de fiecare moment în care se află în platoul de televiziune. Însă are timp destul și pentru familie, având grijă să fie prezentă activ în îngrijirea celor trei copii. Iată că, super-mama și soțul ei își mai doresc un copil, o fetiță.

Mirela și Alexandru Vaida se gândesc deja la cel de-al patrulea copil, o fetiță, așa cum își dorește mult soțul vedetei. Dar lucrurile nu ar trebui să se întâmple prea curând, cei doi și-ar dori să completeze familia cu cel de-al patrulea copil abia peste vreo doi ani, atunci când Mirela Vaida va avea cam 40 de ani. Iată că Alexandru, soțul ei, își dorește mult o fetiță și deja își face planuri cu privire la acest subiect, ba mai mult, el i-a calculat și vârsta soției sale, s-o convingă cât de important este să aducă pe lume și cel de-al patrulea copil. 

Mirela Vaida și soțul ei se gândesc la cel de-al patrulea copil

Prezentatoarea emisiunii «Acces Direct» a oferit un interviu unei publicații, unde a dezvăluit care este subiectul principal care este dezbătut în interiorul familiei lor. Cei doi vorbesc foarte des despre venirea pe lume a unei fetițe, cel de-al patrulea copil care ar întregi formula ideală a familiei lor. 

Alexandru Vaidea, soțul prezentatoarei, este cel care insistă mai mult să devină părinți pentru a patra oară.

„Toată lumea mă întreabă asta. Exact aşa cum mă întrebau când aveam doi, acum mă întreabă când îl fac pe al patrulea. Soţul meu îşi doreşte mult încă o fetiță, deja o proiectează în mintea lui ca ea să vină peste vreo doi ani. Mi-a şi calculat mie vârsta: «La 40 de ani, să ai patru copii, uite ce frumos sună totul!», mi-a spus. La mine însă, fiecare sarcină s-a cunoscut mai mult decât anterioara, a fost un pic mai dificil de dus, şi nu atât din punct de vedere fizic, cât din punct de vedere emoțional. Nu mai am 20 de ani, am 38 de ani curând. Corpul parcă a răspuns mai greu, parcă mi-a fost mie mai greu, nu mai aveam la fel de multă răbdare, eram şi mai obosită cu acumularea de nopţi nedormite. Dacă n-aş fi o mamã 100% dedicată aş spune da, pentru că nu am avut probleme la naştere, îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta, nu am avut probleme în timpul sarcinii, apoi copilul vine şi creşte. Dar eu sunt o mamă care se simte vinovatã şi acum, când petrec timpul răspunzând la acest interviu, pentru că nu stau jos cu copilul meu care se joacă şi râde acum în living”, a declarat Mirela Vaida pentru libertatea.ro.

12-13-vaida.jpg

Mirela Vaida şi-a plimbat cei trei copii cu metroul

„Mă simt vinovată când nu sunt acasă şi nu îl pot alăpta la ora respectivă sau când plec seara la un eveniment şi nu sunt lângă ei să îi adorm. Când vrei să fii o mamă dedicată 100% e greu să spui că îl vrei pe al patrulea şi creşte singur, cu ceilalți. Nu e aşa. Copilul are nevoie de tine zi şi noapte. Primul an de viaţă este foarte greu. Eu i-am alăptat pe toţi până la aproape un an, pe fiecare în parte, şi asta înseamnă să te dedici, înseamnă o oboseală acumulată. De aici trebuie să plecăm. Dar da, în plan noi mai avem. Vedem ce se întâmplă peste vreo doi ani şi dacă ne mai hotărâm să îl facem şi pe al patrule,  noi nu stăm de două ori pe gânduri”, a mai completat ea.

Mirela Vaida şi Alexandru sunt părinţii a trei copii

Din povestea lor de iubire au rezultat trei copii: Carla, Vladimir și micuțul Tudor. Au o relaţie frumoasă, și, chiar dacă nu sunt asemănători din toate punctele de vedere, cei do reușesc să se completeze perfect unul pe celălalt. Soțul Mirelei Vaida este director general la o companie şi călătoreşte destul de mult prin ţară.

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană publică, respect treaba asta. (..) Își dorește ca nici copiii să nu fie atât de expuși", declara Mirela Vaida pentru revista Viva.  

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1