Mirela Vaida revine pe micul ecran! Care este cel mai nou proiect al prezentatoarei

mirela_boureanu_vaida.jpg

Foto
Mirela Vaida revine pe micul ecran
Foto: Antena 1

Mirela Vaida revine pe micile ecrane începând de luni, 26 februarie, de la ora 14 când îi va întâmpina pe telespectatori din platoul emisiunii ”Totul pentru dragoste”. Mirela a prezentat emisiunea "Acces direct" în perioada în care Simona Gherghe s-a aflat în concediu maternal, însă a fost nevoită să părăsească formatul atunci când mămica a revenit la muncă.

Mirela Vaida va fi zilnic, în direct, de luni pânã vineri, între orele 14.00-16.00, unde va afla cât mai multe povești de iubire ale oamenilor care vor să împărtășească din experiența dragostei lor. Mirela a vorbit despre noul proiect cu mult entuziasm.

mirela-vaida-si-simona-gherghe.jpg

Foto
În aprilie 2017, Simona Gherghe i-a predat ştafeta Mirelei Vaida
Foto: Captură video Antena 1

«“Totul pentru dragoste” este o emisiune care vorbeşte despre dragoste… în toate felurile, cu toate aspectele ei. De la etapele vieţii unui om, la dramele pe care acesta ajunge sã le trãiascã, la povestea de viaţã a acestuia, fie cã vorbim de una de succes sau de momente grele prin care a trecut.La “Totul pentru dragoste” sunt poveşti cât se poate de reale şi de des întâlnite în viaţa de zi cu zi. Sunt oameni care ne scriu, care ne sunã ca sã îşi spunã povestea, dramele sau pur şi simplu sã împărtășească felul cum au reuşit sã treacã de momentele grele din viaţa de familie. Pentru cã noi nu vorbim despre dragoste doar din perspectiva relaţiei de cuplu, ci şi de cea faţã de copii, de sacrificiile pe care ni le cer ei», spune Mirela Vaida. Alături de prezentatoare se vor afla specialişti din mai multe domenii care vor încerca să găsească soluţii cazurilor care sunt prezentate. Mai mult decât atât, telespectatori vor putea intra în direct, prin apel telefonic, pentru a povesti întâmplări similare celor relatate în platou.

mirela_boureanu_vaida_4_0.jpg

foto
Mirela Vaida este mama a doi copii
Foto: Arhivă personală

”Zilnic, alãturi de mine vor fi specialişti din mai multe domenii: psihologi şi terapeuţi de cuplu şi familie, specialişti în managementul furiei si al conflictelor, psihosexologi, hipnoterapeuti, traineri şi consultanţi în dezvoltare personală, specialişti în fizionomie, citirea chipului uman şi limbajul trupului, parapsihologi, astrologi şi nu numai, care vor pune întrebãri invitaţilor, vor încerca sã explice de ce s-a ajuns acolo, pentru ca oamenii sã aibã şansa sã înveţe din greşelile altora. Toate aceste poveşti vor fi dezbãtute alãturi de invitaţii mei, specialişti în domeniu, dar şi de telespectatori, pentru cã îi aşteptãm sã fie alãturi de noi, zi de zi, şi sã ne spunã impresiile lor, povesteşte Mirela, potivit observator.tv.

Loading...
 
 

Citește și

  • mirela boureanu vaida emisiune noua

    Miercuri, 8 noiembrie, la un centru de evenimente în Otopeni, a avut loc “Gala Performanţei & Excelenţei”, organizată de vedeta TV Adela Diaconu. Una dintre premiante a fost şi Mirela Boureanu Vaida (35 de ani), care ne-a spus noutăţile din viaţa ei.

  • mirela boureanu vaida copii

    Mirela Boureanu Vaida are treabă multă acasă! De când a renunţat la postul de prezentatoare a emisiunii “Mireasă pentru fiul meu”, de la Antena 1, vedeta a mărturisit că cei doi copii ai săi îi ocupă tot timpul. Fanii au remarcat că s-a dedicat vieţii de familie şi au creat pagini de Facebook, grupuri speciale şi forumuri, dorind să o revadă din nou pe sticlă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1