Mirela Vaida: „O să mai aflaţi de alte graviduţe de la Antenă. E ceva în aer!

cine-e-sotul-mirelei-boureanu-vaida.jpg

mirela vaida
Mirela Vaida, alături de soţul ei şi de cei doi copii

Gazda emisiunii “Totul pentru dragoste. La bine şi la greu”, de la Antena 1, este pentru a treia oară însărcinată şi este foarte activă. Prezintă show-ul de televiziune, are concerte şi merge la evenimente. Cu Mirela Boureanu Vaida ne-am văzut joi, 8 noiembrie, la “Gala Performanţei şi Excelenţei” şi am profitat de întâlnire să povestim despre sarcină, carieră şi viaţa de familie.

Click!: Cum ţi-ai descrie noua emisiune, „Totul pentru dragoste. La bine şi la greu”, de la Antena 1?

Mirela Vaida: Noua mea emisiune e un fel de „Insula iubirii” combinată cu “Burlacul”. E un format făcut in Anglia şi în Spania, am urmărit-o şi m-am documentat, am vizionat emisiunile. Este despre cum să învăţăm să minţim, e o chestiune puţin mai imorală. Deşi noi suntem principiali în teorie, în practică ştim că e altceva. Şi că se minte mult în viaţa reală. Până la urmă, un reality-show implică fapte de viaţă. E un scenariu bine scris de cei care au făcut formatul şi toţi cei care vin ştiu care-i jocul, că se minte, că se manipulează. Intram în joc, e o convenţie.

Emisiunile prezentate de tine au avut succes…

Au fost încercări pe care le-am făcut şi, după o perioadă, am renunţat. Am încercat să mergem în vechiul format de la “Totul pentru dragoste”, să informăm mai mult despre femeia singură sau în cuplu. Cred că lumea ajunge la un moment dat la un nivel de saturaţie... nu cred că am avut efectul pe care ni l-am dorit. Mai sunt şi alte emisiuni consacrate pe acest gen de anchetă socială, care fac istorie de mulţi ani şi s-ar putea ca de la 14.00, la 16.00, oamenii să nu aibă disponibilitatea să se încarce, pentru că acolo este o încărcătură şi poate ei vor divertisment. Am venit cu această variantă. Să vedem dacă prinde sau nu, mie nu-mi e teamă să încerc.

mirela-vaida-gravida-a-treia-oara.jpg

mirela vaida
Mirela Vaida va naşte în luna aprilie

Mai ai timp liber?

Nu, dar n-am avut niciodată, nu sunt genul de femeie care să ţipe după timpul liber. Mai am momente când obosesc, dar mă refac repede, mă încarc de la copii. Ştii cum e, mă plâng, dar dacă mă laşi acasă să mă odihnesc o să mor de plictiseală. Nici eu nu ştiu cum e mai bine. Felul meu nu e de a sta, sunt fabricată să fiu mereu în mişcare. Asta-i ritmul, organismul îl duce, mintea îl acceptă, sunt bine.

Ce-ţi fac copiii?

Uite bine, vin de la ei, am avut emisiune, i-am dus la înot, apoi i-am dus acasă, i-am spălat, le-am dat să mănânce şi i-am lăsat cu tatăl lor. Am venit aici, pentru că am luat un premiul la “Gala Performanţei şi Excelenţei”.

Ei ce zic de băieţelul care va veni? Ştiu că eşti însărcinată?

Nu prea conştientizează, dar le mai zic când mă mai lovesc din greşeală peste burtică că am un băieţel acolo sau că nu pot să-i mai iau în braţe. Se opresc, se uită şi îşi continuă jocul. Sunt mici, au 2 ani şi 2 luni, cel mic, şi 3 ani şi 8 luni, cea mare.

Ai anunţat tu că eşti însărcinată, apoi Andreea Bălan, Gabriela Cristea, Flavia Mihăşan şi...

Vă spun doar atât, încă nu ştiţi tot. O să mai aflaţi în curând şi altele... O să mai vedeţi, e ceva în aer, am foarte multe cunoştinţe care îmi dau vestea asta. Toate vor naşte cam în aceeaşi perioadă, în primăvara anului 2019. Din martie, pâna în mai, vor mai naşte multe. Eu o să nasc în aprilie.  

Loading...

Citește și