Mirela Vaida, la prima plimbare cu bebelușul nou-născut. Ce siluetă are vedeta, deși a născut acum 8 zile!

mirela-vaida-bebelus-plimbare.jpg

Mirela Vaida și-a scos micuțul la plimbare
Foto Instagram

Mirela Vaida a ieșit la prima plimbare în oraș cu băiețelul ei nou-născut, vedeta fiind plină de energie, în formă maximă. La doar 8 zile de când l-a adus pe lume pe mezinul familiei, Tudor Ștefan, în ciuda vremii deloc plăcute din Capitală, vedeta și-a plimbat micuțul cu căruciorul prin parc.

Mirela Vaida profită din plin de faptul că a născut pe cale naturală, motiv pentru care vedeta nu a avut, astfel, nevoie de o perioadă mai mare de recuperare după ce l-a adus pe băiețelul ei pe lume. La doar 8 zile de când și-a strâns pentru prima oară micuțul în brațe, Mirela a ieșit cu Tudor Ștefan la plimbare, chiar dacă timpul de afară nu a fost neapărat favorabil pentru promenada celor doi.

Mirela Vaida, la plimbare cu băiețelul ei nou-născut 

Aerul curat este întotdeauna binevenit însă, atât pentru băiețel, cât și pentru proaspăta mămică, ce și-a etalat și siuleta odată cu această plimbare. „Și ce dacă plouă?! Avem, deja, 8 zile și ne permitem să ne plimbăm pe orice vreme!!”, a scris Mirela Vaida în dreptul imaginii în care se află cu bebelușul ei în cărucior, la prima lor plimbare de când a născut.

Artista, în vârstă de 37 de ani, este obișnuită să ducă o viață activă, fiind mai mult decât aptă să își reia atribuțiile de mămică, chiar dacă abia a născut. Aceasta mai are doi copii, Carla (5 ani) şi Vladimir (2 ani) alături de partenerul ei de viață, Alexandru Vaida.

mirela-vaida-copii.jpg

Așa au reacționat copiii Mirelei Vaida când și-au cunoscut frățiorul nou-născut
Foto Instagram

Mirela Vaida, mămică cu normă întreagă

Mirela i-a ținut și locul Simonei Gherghe la „Acces Direct”, atunci când aceasta s-a aflat în concediu prenatal. Emisiunea pe care Vaida o modera, „Totul pentru dragoste la bine și la greu”, a fost scoasă din grila de programe și, odată cu ea, Mirela Vaida și-a luat rămas bun de la telespectatori. Prezentatoarea TV a activat 7 ani la Antenă, dintre care 5 i-a petrecut la pupitrul emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, care a fost lider de audiență la momentul respectiv.

Pauza din televiziune a fost binevenită însă, având în vedere că acum artista are timp din plin pentru a se concentra pe viața de familie. Mirela e „topită” după micuțul ei, însă se tot gândește cum se va putea împărți de acum în colo la trei, fără să trezează gelozie în ceilalți doi copii ai ei. 

„Uite așa stă lipit de când a venit pe lume! Ce facem noi de mâine, când ajungem acasă și trebuie să mă împart la 3?!”, a scris Mirela Vaida în dreptul unei imagini emoționante cu micuțul ei, pe care a publicat-o recent în mediul online. 

 

Loading...

Citește și

  • Mirela Vaida este o fire deschisă și extrovertită, fiind mereu în largul ei atunci când toți ochii sunt pe ea. Am putea susține chiar că, pe cât de mondenă și prezentă în viața publică este Mirela, pe atât de retras și misterior este soțul ei, Alexandru, despre care nu se știu foarte multe, având în vedere că acesta nu este întocmai un împătimit al showbizului. Iată cine este și cu ce se ocupă soțul Mirelei Vaida!

  • Mirela Vaida s-a recuperat rapid după nașterea celui de-al treilea copil al său și a fost, astfel, externată din spital, proaspăta mămică dezvăluind că abia așteaptă să ajungă acasă la ceilalți micuți ai ei, cărora abia așteaptă să le facă cunoștință cu frățiorul lor, micuțul Tudor. În timp ce Mirela a fost internată în spital, aceasta a dezvăluit că soțul ei, Alexandru, a fost cel care s-a ocupat în totalitate de cei mici.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1