Mirela Vaida îşi creşte singură copiii! Ce s-a întâmplat cu soţul ei

v15-act-mirela-boureanu-vai.jpg

mirela boureanu vaida copii
Mirela Vaida şi-a revenit spectaculos după ce a născut
foto: arhiva personală

Mirela Boureanu Vaida are treabă multă acasă! De când a renunţat la postul de prezentatoare a emisiunii “Mireasă pentru fiul meu”, de la Antena 1, vedeta a mărturisit că cei doi copii ai săi îi ocupă tot timpul. Fanii au remarcat că s-a dedicat vieţii de familie şi au creat pagini de Facebook, grupuri speciale şi forumuri, dorind să o revadă din nou pe sticlă.

Vara trecută, Mirela a adus pe lume un băieţel, cel de-al doilea copil al său, şi, pentru câteva luni, s-a dedicat exclusiv vieţii de familie, Carla şi Vladimir devenind astfel prorităţile ei. Vedeta tv a mărturisit într-un interviu acordat www.agentiadepresamondena.ro că micuţul ei a devenit dependent de ea şi nu mai poate face nimic fără el. 

mirela boureanu vaidaZoom
Mirela Boureanu Vaida și cei doi copii ai săi
Foto: arhivă personală

"Deşi sunt copiii mei, Carla şi Vladimir sunt destul de diferiţi. Credeam iniţial că voi reuşi să mă impun în faţă lor, că voi fi o mama puternică. Uite însă că mi-au dat o lecţie. I-am crescut pe amândoi la fel, însă cel mic, Vladimir, a devenit foarte dependent de mine şi mămos. Nu pot face nimic pentru că vrea numai în braţe, pupat, giugiulit, întors pe toate părţile. Carla este mai independentă. Ori aşa or fi femeile în ziua de azi, ori aşa e ea, cert este că Vladimir, un leu născut în luna august, m-a doborât. Deja face legea între femeile din casă, adică între mine, bonă şi Carla.

Noi trei suntem toate Peşti. Aşa că ne-a terminat leul pe toate trei! E mămos, alintat, nu suportă să stea singur în camera în pătuţul lui. Vrea pe canapea în living, cu muzică tare, cu vorbărie multă, să fie la curent cu tot ce mişcă în casă. Sper că în curând să schimbăm puţin macazul şi să îl cresc bărbat în fire, că eu aşa m-am lăudat la toată lumea, că fac din ei oameni independenţi, pe picioarele lor”, a declarat amuzată îndrăgita vedetă.

Soţul vedetei, "bonă" pentru fetiţa lor: "A fost foarte greu pentru el!"

Prezentatoarea a povestit că la primul copil a primit ajutor din partea soţului ei, care i-a uşurat munca şi astfel ea a putut să se reîntoarcă pe sticlă.  

„Soţul meu a crescut-o pe Carla până la un an şi jumătate când a apărut Vladimir în peisaj pentru că eu a trebuit să îmi reiau serviciul la nici două luni de la naştere. A fost foarte greu pentru el, ca bărbat, să se ocupe în cea mai mare parte a timpului de fetiţă noastră, dar a fost şi foarte frumos. Au o relaţie specială. Am convenit că el să se ocupe de Carla până mă întorc eu de la muncă şi apoi să plece el la birou şi să termine lucrurile pe care nu le putea face de acasă. Se cunoaşte asta pentru că au relaţie specială, este faţă taţii Carla şi el o iubeşte că pe ochii din cap, iar eu sunt foarte geloasă pe faptul că ea îi răspunde într-un fel foarte special. De dată asta la Vladimir nu s-a mai putut repetă aceeaşi situaţie, pentru că m-am ocupat eu de Vladimir din prima zi a vieţii lui, iar soţul meu şi-a reluat muncă. Este greu pentru fiecare dintre noi să stăm atât de mult timp departe unul de celelalt, însă nu avem ce să facem. Viaţă cere sacrificii! Nu poate renunţă la muncă lui, îi este dor de copii, însă ţinem legătură prin telefon. Nu ne putem împărţi altfel şi ştim că nu suntem singură familie care se sacrifică pentru binele celor mici în cele din urmă. Ne trimitem poze şi filmuleţe tot timpul. Carla întreabă tot timpul de el. Îmi este foarte greu şi mie fără ajutorul lui, dar mă rog la Dumnezeu să ne ajute să nu avem probleme mari şi să mă pot descurcă cu ei.

Încercăm să ne bucurăm cât de mult în weekend, să ieşim la plimbări în parc", a mai declarat vedeta.

Soţul vedetei, Alexandru Vaida, este un om de afaceri al cărui job se desfăşoară mult în afara Bucureştiului.  Se vehiculează că Mirela se va întoarce în curând pe sticlă. Rămâne de văzut la cârma căror producţii se va afla.

loading...

Citește și

 • mirela boureanu vaida look nou 1 decembrie iluminat public

  Ultima parte a anului trecut a fost unul plin pentru prezentatoarea reality show-ului „Mireasă pentru fiul meu”, de la Antena 1. După ce a devenit mamă pentru a doua oară, Mirela Boureanu Vaida a ales să nu se mai întoarcă la emisiunea pe care o prezenta, însă Click! îţi spune când va reveni pe micile ecrane.

 • mirela boureanu vaida

  La aproape trei luni de când a devenit mămică pentru a doua oară, Mirela Boureanu Vaida a trecut din nou prin clipe de fericire. Vedeta de televiziune a fost naşă de cununie la nunta unor tineri frumoşi. Deşi este obişnuită cu atmosfera, ea fiind prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" de la Antena 1, gazda show-ului matrimonial abia a putut să-şi stăpânească emoţiile în timpul ceremoniei religioase, aşa că la iesirea din biserică şi-a ascund chipul sub o pereche de ochelari de soare.

 • mirela boureanu vaida

  Mirela Boureanu Vaida, fosta prezentatoare a emisiunii “Mireasă pentru fiul meu” de la Antena 1, se întoarce în televiziune pentru noaptea de Revelion. Fanii ei o vor revedea pe micile ecrane, mult după miezul nopții, într-o emisiune în care va și cânta.

 • mirela boureanu vaida copii mireasa pentru fiul meu

  Mirela Boureanu Vaida (34 de ani) și-a cunoscut succesul la emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”. A părăsit emisiunea și, cu toate că este cerută insistent de fani înapoi, prezentatoarea nu are de gând să se mai întoarcă.