Mirela Vaida, goală în cadă pe internet! Povestea amuzantă din spatele imaginii: «Soacră-mea mi-a făcut poza»

mirela-vaida-goala-cada.jpg

Mirela Vaida a pozat goală în cadă
Foto: Instagram

Mirela Vaida și-a surprins fanii de pe contul de socializare în momentul în care a publicat o imagine în care apare complet dezbrăcată, în cadă, având în vedere că astfel de apariții ale vedetei sunt extrem de rare. Mai mult decât atât, imaginea în sine are o poveste extrem de amuzantă în spate!

Deși nu obișnuiește să publice imagini deocheate, Mirela Vaida (37) și-a surprins recent admiratorii virtuali cu o poză puțin mai atipică pentru fotografiile din mediul online cu care ne-a obișnuit. Vedeta Antenei 1 s-a lăsat fotografiată goală, în cadă, într-un cadru extrem de relaxat, iar imaginea în cauză a stârnit multă vâlvă pe rețelele de socializare. 

Mirela Vaida s-a lăsat fotografiată dezbrăcată, în cadă 

În urma publicării imaginii, Mirela s-a confruntat cu mai multe comentarii din partea internauților, care au avut, ca de obicei, păreri împărțite în legătură cu ipostaza prezentată de prezentatoarea TV. Ulterior, invitată în cadrul unei emisiuni, Mirela Vaida a povestit cum a ajuns să aibă parte de această „ședință foto sexy în baie”, dezvăluind că cea care i-a făcut poza în cadă a fost chiar soacra ei! 

mirela-vaida-goala-cada.jpg

Mirela Vaida a pozat goală în cadă
Foto: Instagram

Mirela apare în cadă într-o poziție extrem de relaxată, acoperită de multă spumă de baie și ținând în mână un pahar cu vin. Vedeta a explicat chiar că și această „recuzită” pentru poză a fost tot ideea mamei soțului ei, cu care se pare că aceasta se înțelege de minune. „Eu și soacră-mea suntem niște fete de gașcă, noi două. Soacră-mea, contrar stereotipului de soacră, care în general e de poamă acră, soacră-mea e de gașcă. Așa că, ce a zis ea de dimineață, eu fiind foarte stresată și nedormită?

mirela-vaida-2.jpg

Mirela Vaida arată în continuare foarte bine, după ce a născut trei copii
Foto: Instagram

Soțul meu era plecat, cei mici la grădiniță, iar cel mai mic dormea. Și soacră-mea zice: Nu vrei tu mai bine să te relaxezi, să faci o baie fierbinte în cadă, cu spumă?”, a spus Mirela Vaida, la „Acces Direct”.

„Ea mi-a adus spuma, ea mi-a adus ce ați văzut în păhărel și ea a zis să îmi dea drumul la muzică. Și tot soacră-mea mi-a făcut și poza! Și eu normal că am pus-o pe Facebook, căci cine mai are soacră ca a mea?”, a povestit Mirela Vaida amuzată. 
„Mă întreabă soacra-mea de ce dă ea cu aspiratorul!.. Păi.. pentru că nu încăpem amândouă în cadă.. Oricât de mult mi-aș dori!”, a scris Mirela în dreptul imaginii, soacra acesteia mutându-se acasă la ea și la soțul ei de ceva vreme. „Stau cu soacra în casă. De două săptămâni.

Am şi slăbit între timp şi plec mult mai mult ca înainte. Mă trezesc, mă spăl, alăptez şi plec unde văd cu ochii”, mai explica Mirela recent, într-o notă amuzantă. Mirela este căsătorită cu Alexandru Vaida, director comercial la o companie de renume. Cei doi au împreună trei copii

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1