Mirela Vaida, ghinion înaintea unei gale la care a fost premiată!

mirela_premiu.jpg

mirela vaida premiu gala femei de succes
Mirela a fost invitată pe scenă să-şi ridice premiul
Foto: arhivă personală

Prezentatoarea Antena 1 a început săptămâna prost. Din şoferiţă, s-a trezit simplu pieton după ce maşina i-a făcut probleme şi a fost nevoită să o ducă în service pe platformă. Vedeta a fost pusă în încurcătură, mai ales că luni seara trebuia să ajungă la un eveniment monden, unde a şi fost, de altfel, premiată.

Moş Crăciun va trebui să fie foarte generos anul acesta cu Mirela Vaida, care a rămas fără maşină pe neaşteptate. Vedeta s-a trezit cu mai multe beculeţe aprinse în bord, semn că ceva nu este în regulă cu autoturismul ei. După ce s-a consultat cu soţul, şi-a dat seama că nu are altă variantă decât să circule cu transportul în comun. De altfel, săptămânile trecute, vedeta experimentase alături de Carla (doi ani şi 10 luni) şi Vladimir (un an şi patru luni), micuţii ei, mersul cu metroul, aşa că era obişnuită cu aglomeraţia. De Data aceasta a fost, însă, un pic mai complicat pentru că vedeta se grăbea să ajungă la un eveniment la care fusese invitată şi trebuia să ridice un premiu. 

masina stricata mirela vaida

"Caput... hai la autobuz!! Se strică maşina # rămân în dum #pa-pa#cand ţi-e lumea mai dragă #în prag de sărbători # vine platforma", a notat Mirela Vaida ]n dreptul unei fotografii cu maşina stricată.

Seara i-a fost îndulcită puţin de premiul publicului care i-a fost acordat la  Gala Femeilor de Succes 2017.

Mirela Vaida a înlocuit-o până de curând pe Simona Gherghe, aflată în concediu de maternitate cu micuţa Ana Georgia, la emisiunea "Acces Direct". 

loading...
Loading...

Citește și