Mirela Stelea, fotoliu de 36 de milioane de lei - FOTO EXCLUSIV

mirela-stelea_mobila.jpg

Zilele acestea, designerul îşi amenajează apartamentul în care s-a mutat după divorţul de fostul fotbalist
foto: Click!

Trăieşte pe picior mare! Nu e o concluzie pripită, ci interpretarea imaginilor în care Mirela Popa (fostă Stelea) iese dintr-un magazin cu obiecte de mobilier de lux. Doar pe un scaun a dat 36 de milioane de lei vechi, adică 800 de euro, dar în total a cheltuit cu mult mai mult.

De când a divorţat de Bogdan Stelea, designerul Mirela Popa călătoreşte foarte mult în străinătate, ba cu afaceri, ba de plăcere, aşa că nu a terminat încă amenajarea apartamentului în care s-a mutat. În plus, „stresată de despărţire, de schimbarea actelor, mult timp nici n-a avut starea necesară să se ocupe de aşa ceva”, povesteşte o sursă din apropierea ei. Zilele acestea, fotoreporterii Click! au surprins-o pe Mirela când ieşea din magazinul de lux „Henderson”, aflat în cartierul Băneasa.

mirela-stelea2.jpg

Mirela a testat scaunul înainte de a-l cumpăra
foto: Click!

Angajaţii centrului au ajutat-o să care la maşină mai multe obiecte de mobilier şi accesorii. În doar câteva minute, Mirela a cheltuit peste 260 de milioane de lei vechi, adică 5.800 de euro. „Şi-a cumpărat un scaun de 800 de euro, spoturi de 600, două vaze de 400, o canapea de 2.400 şi o masă de 1.200”, a spus, pentru Click!, un angajat al magazinului. „Momentan are mobilă adusă din Italia şi Thailanda. Dar plănuieşte să reorganizeze tot şi să mobileze în stil mininalist, futurist”, a spus un apropiat al designerului. Înainte să facă aceste cumpărături, Mirela a studiat zile la rând cataloagele firmei. Brandul are mai multe articole care aparţin unor designeri internaţionali şi pot fi comandate doar la comandă. La acelaşi magazin a mai fost văzută o altă vedetă autohtonă, Alexandra Dinu.

A divorţat acum două luni de fostul stelist Bogdan Stelea 

În luna mai, după opt ani de relaţie şi şase ani de căsnicie, Mirela (35 de ani) a divorţat de Bogdan Stelea (46 de ani). Se pare că motivul care a dus la separarea celor doi este infidelitatea fostului portar stelist. Stelea a mai fost căsătorit, cu Diana, iar din primul mariaj are şi un copil, Bogdan Stelea jr. (23 de ani), tot fotbalist.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1