Mirela Boureanu Vaida, de nerecunoscut! Cum arată după 12 ore de repetiţii

mirela_vaida.jpg

mirela vaida totul pentru dragoste
Mirela Vaida este gazda emisiunii "Totul pentru dragoste"
Foto: Antena 1

Şi-a câştigat notorietatea după emisiunile matrimoniale de succes ale cărei gazdă a fost în trecut şi încă mai este, dar Mirela Boureanu Vaida este şi o foarte bună solistă! Prezentatoarea Antena 1 se dedică pe scenă, iar pentru rolul din spectacolul "Mamma Mia" vedetatrage tare ca totul să iasă ca la carte. După 12 ore de repetiţii, fanii aproape că nu au mai recunoscut-o într-o imagine în care apare sleită de puteri.

Angajată a Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” din Bucureşti din 2007, Mirela Vaida ne-a obişnuit să o urmărim mai mult pe micul ecran decât în spectacole. Pentru musical-ul "Mamma Mia!", vedeta se pregăteşte, însă, intens, iar ultima fotografie făcută după repetiţii ne demonstrează că solista este foarte conştiincioasă la muncă. În imaginea publicată, Mirela apare cu machiajul aproape şters şi extrem de obosită, motive suficiente ca fanii să se întrebe dacă în poză este chiar ea.   

mirela_vaida.jpg

mirela vaida mamma mia musical
Mirela Vaida repetă de zor pentru musical-ul "Mamma Mia"
Foto: arhivă personală

"După 12 ore de repetiţii! Mamma Mia, abia aştept premiera! Între 24-27 mai, la Sala Palatului!", a notat ea în dreptul unei fotografii de pe scenă.

Recent, Anca Țurcașiu și Mirela Vaida au oferit o reprezentație cu totul și cu totul inedită, în direct, la ”Totul pentru dragoste”, unde au vorbit și despre proiectul inedit ce va avea premiera la sfârșitul lunii mai.

În acest musical, Mirela Boureanu Vaida o interpretează pe Donna, proiect care o solicită la maximum şi pentru care vedeta e în stare să stea cât este nevoie ca totul să-i iasă fără cusur. „Musical-ul  «Mamma Mia» este cea mai frumoasă veste și cel mai frumos proiect în care mă puteam angaja! Este, pentru mine, nu numai cel mai popular spectacol de acest gen, pe cea mai ascultată muzică, a trupei ABBA, dar și un show amplu și complet”, declara Mirela Vaida. 

Loading...
 
 

Citește și

 • mirela boureanu vaida emisiune noua

  Miercuri, 8 noiembrie, la un centru de evenimente în Otopeni, a avut loc “Gala Performanţei & Excelenţei”, organizată de vedeta TV Adela Diaconu. Una dintre premiante a fost şi Mirela Boureanu Vaida (35 de ani), care ne-a spus noutăţile din viaţa ei.

 • mirela vaida mireasa pentru fiul meu

  Show-urile matrimoniale au făcut audienţe peste aşteptări la Antena 1, acolo unde Mirela Boureanu Vaida a prezentat "Mireasă pentru fiul meu". La finele anului, vedeta, care i-a ţinut locul Simonei Gherghe, aflată în concediu de maternitate, a anunţat că se retrage de la "Acces Direct", dar nu şi din televiziune. Cum era şi firesc au început să circule zvonuri potrivit cărora, vedeta s-ar întoarce la cârma emisiunii care uneşte cupluri, dar prezentatoarea a ţinut să făcă declaraţii pe marginea acestui subiect.

 • mirela boureanu vaida

  Ghinion mare pentru Mirela Boureanu Vaida. Marţi seara a chefuit de zor la petrecerea Antena 1, dar dimineaţă a trecut de la extaz la agonie. Prezentatoarea Antena 1 a ajuns de urgenţă cu fetiţa ei, Carla, la spital, iar pediatrii au decis să o pună pe perfuzii.

 • mirela boureanu vaida emisiune noua

  Pauza în televiziune se încheie în curând pentru Mirela Boureanu Vaida. Prezentatoarea a primit o nouă emisiune, tot un show matrimonial, format cu care a făcut audienţe record la Antena 1. Vedeta staţiei din Băneasa şi-a anunţat noul proiect pe contul de socializare şi i-a invitat pe fanii ei să se înscrie la preselecţii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1