Mirela Boureanu Vaida, de la bal la spital! Ce a păţit prezentatoarea tv

mirela_boureanu_vaida_4.jpg

mirela boureanu vaida
Mirela Boureanu Vaida și cei doi copii ai săi
Foto: arhivă personală

Ghinion mare pentru Mirela Boureanu Vaida. Marţi seara a chefuit de zor la petrecerea Antena 1, dar dimineaţă a trecut de la extaz la agonie. Prezentatoarea Antena 1 a ajuns de urgenţă cu fetiţa ei, Carla, la spital, iar pediatrii au decis să o pună pe perfuzii.

Numai în pielea Mirelei Boureanu Vaida să nu fii! Vedeta trece printr-o perioadă delicată după ce fetița ei, Carla, a avut nevoie de îngrijiri de specialitate, miercuri dimineaţă, în loc să fie pe scenă la serbarea de Crăciun alături de ceilalţi copii. Prezentatoarea de la Antena 1 a publicat o imagine cu mânuţa fetiţei, iar copila a fost pusă sub tratament cu perfuzii la Spitalul Grigore Alexandrescu ca să-şi revină. Marţi seara, Mirela Boureanu Vaida a participat la petrecerea de Crăciun alături de colegii din Antena 1, dar dimineaţa a uitat de toată distracţia. 

carla.jpg

carla fetita mirela boureanu vaida prezentatoare tv
Mirela Boureanu Vaida s-a internat cu fetiţa la Spitalul Grigore Alexandrescu
Foto: arhivă personală
 

"În loc de Serbarea de Moş Crăciun...”, a scris Mirela Vaida pe una dintre reţelele de socializare.

Luna trecută, vedeta a avut alte probleme în familie cu băieţelul ei, Vladimir. Micuţul a fost internat cu pneumonie interstiţială, afecţiune din cauza căreia băieţelul a suferit teribil. 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1