Mirela Baniaș, de la Insula Iubirii, s-a cununat religios cu milionarul Florin Tecar

mirelaa.jpg

Mirela de la Insula iubirii s-a cununat civil
Foto Facebook

Mirela de la Insula Iubirii s-a cununat religios sâmbătă, 6 iulie, cu iubitul milionar, Florin Tecar, care este mai în vârstă decât ea cu șapte ani.

Deși a trecut prin multe probleme de-a lungul timpului, Mirela și-a găsit liniștea și dragostea lângă afaceristul Florin Tecar, cel care are grijă ca femeii să nu-i lipsească nimic.

Cei doi au ajuns în fața ofițerul stării și au devenit soț și soție, iar la scurt timp, Mirela și Florin au publicat imagini de la cununia civilă și par foarte îndrăgostiți unul de altul.

65989124_2623708561085182_415172459617058816_n.jpg

Mirela de la Insula iubirii și Florin Tecar s-au căsătorit
Foto Facebook

„Azi am zis un mare DA și în fata lui DUMNEZEU, în locul în care ne-am dorit să ajungem încă din prima săptămână a relației noastre. SCHITUL IOAN IACOB HOZEVITUL. Mulțumim preotului Constantin Bobu!”, a scris Mirela Baniaș pe contul său de socializare.
 

Loading...
 
 

Citește și

  • Mirela Baniaș de la Insula iubirii se pregătește intens pentru cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Fosta iubită a lui Ionuț Gojman a reușit să treacă peste relația care a făcut-o cunoscută în lumea mondenă și acum i-a spus «DA» unui alt bărbat cu care urmează să facă și nunta, dar și un copil.

  • După ce și-a găsit sufletul pereche, Mirela Baniaș, fosta concurentă de la „Insula Iubirii”, s-a decis să facă pasul următor în relația cu acesta. Mirela a publicat pe rețelele de socializare o imagine în care a arătat prima ecografie a bebelușului, iar admiratorii acesteia nu au putut decât să-i ureze sarcină ușoară și multe împliniri alături de bebe. Totuși, aceasta a dezvăluit că s-a confruntat cu câteva complicații în ceea ce privește sarcina. Iată despre ce este vorba!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1