Mirel Drăgan a părăsit Exatlon România din cauza accidentărilor

mirel-dragan1.jpg

Mirel Drăgan a părăsit competiția Exatlon
Citeste tot despre: 

Mirel Drăgan a părăsit competiția Exatlon România în urma accidentărilor. Astfel, echipa faimoșilor a rămas cu un om în minus. Mirel Drăgan a întâmpinat mai multe probleme în timpul competiției și a fost nevoit să părăsească republica Dominicană, locul unde este filmată emisiunea de la Kanal D.

Mirel Drăgan a părăsit competiția Exatlon România, după multe ediții și probe unde a dat tot ce a putut pentru a-și ajuta echipa.

Mirel Drăgan a părăsit Exatlon România

Echipa Faimoșilor a pierdut un membru. Mirel Drăgan a declarat că se bucură că a putut fi concurent la Exatlon și s-a simțit trist din cauza faptului că a trebuit să plece din competiție din cauza accidentărilor.

„Sper că am fost un exemplu bun pentru toţi copiii, inclusiv pentru fetiţa mea, Isabela. Vreau să îi îndrum pe toţi spre sport. Mă bucur că am găsit o echipă puternică. Îmi doresc, după terminarea concursului, să ne vedem frecvent. Îmi pare rău că a trebuit să plec devreme, dar eu sunt o fire foarte puternică, dar când vine vorba de sănătate şi de cariera mea sportivă… Dacă mă accidentam mai rău îmi puneam în pericol viitorul familiei”, a spus Mirel Drăgan.
 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1