Mireasa lui Vladimir Drăghia a petrecut în adidaşi! Alice a schimbat două ţinute

alice_cavaleru.jpg

alice cavaleru nunta vladimir draghia
Alice Cavaleru şi Vladmir Drăghia şi-au unit destinele sâmbătă (21 iulie) pe plajă
Foto: arhivă personală

Vladimir Drăghia şi Alice Cavaleru au avut sâmbătă o nuntă de poveste pe o plajă din Mamaia. Nu au lipsit emoţiile care au făcut-o pe mireasă să ceară apă, dar nici distracţia. Invitaţii au dansat până-n zori direct pe nisip, proaspăta soţie a câştigătorului "Exatlon" fiind pregătită pentru cea de-a doua parte a evenimentului cu o ţinută lejeră şi pantofi sport.

O nuntă fără fiţe, fără sarmale şi fără dar strigat şi-au dorit Vladimir Drăghia şi Alice Cavaleru şi s-au ţinut de cuvânt. Protagoniştii au ales ţinute casual pentru ceremonia de pe plajă. Vladmir a purtat o pereche de pantaloni bleu ciel şi o cămaşă albă, iar Alice o rochiţă diafană, albă şi lungă la care a accesorizat o coroniţă de flori de câmp. Pentru distracţia care a urmat, Alice a păstrat doar florile de pe cap şi a optat pentru o ţinută curajoasă care să-i permită să se mişte în voie pe plajă.

mireasa.jpg

mireasa vladmir draghia rochie scurta
Alice Cavaleru a schimbat rochia lungă cu o ţinută lejeră, potrivită pentru ringul de dans
Foto: arhivă personală

Şatena a îmbrăcat o altă rochie, de data aceasta una scurtă pe care nu s-a sfiit să o poarte cu adidaşi. De altfel, de când este mămică, Alice nu iese din încălţările sport, comode, care îi sunt de mare ajutor în plimbările lungi pe care le face cu Zora. 

Mireasa nu a exagerat nici cu machiajul. Make-upul fiind unul natural, iar părul coafat cu bucle lejere.

Alice Peneacă a petrecut tot în adidaşi la nunta cu Bobby Păunescu

Mireasa lui Drăghia nu este singura care în ziua nunţii ei s-a distrat în adidaşi. În urmă cu fix trei ani, Alice Peneacă şi Bobby Păunescu a dansat alături de invitaţii lor până în zori. Petrecerea a fost una reușită pentru mireasă, care s-a distrat la maximum, iar la un moment dat a trebuit să își schimbe pantofii cu toc cu o pereche de pantofi sport: „Am dansat și cântat până la 6.30 dimineața, încontinuu”, povestea Alice Peneacă.

alice_peneaca.jpg

alice peneaca nunta bobby paunescu
Alice Peneacă, la nunta cu Bobby Păunescu din vara lui 2015
Foto: arhivă personală
Loading...