Mireasa Gabriela Cristea și nașa Cristina Șișcanu s-au duelat în ținute sexy. Cine a atras cel mai mult atenția?

Nunta Gabrielei Cristea a reușit să le pună în prim plan pe cele două protagoniste importante ale evenimentului: mireasa și nașa. Cele două parcă s-au duelat în ținute la ceremonia din biserică, fiind care mai de care mai sexy și mai doritoare de privirile invitaților.

Există o regulă nescrisă potrivit căreia atunci când ești invitat la o nuntă, trebuie să eviți să te îmbraci în alb pentru a nu eclipsa mireasa, care, potrivit tradițiilor, se îmbracă mereu în această (non)culoare în marea zi în care pășește în fața altarului, albul simbolizând puritate și lispa vreunui păcat lumesc. 

Mireasa Gabriela Cristea și nașa Cristina Șișcanu s-au duelat în ținute sexy la nuntă 

Deși a respectat „regula” și a optat pentru o rochie siclam, nașa Cristina Șișcanu a reușit, fără să vrea, să între în competiție cu mireasa Gabriela Cristea, care nu a mai avut toți ochii ațintiți asupra sa, ci a împărțit privirile publicului cu prietena ei bună, care s-a prezentat la nuntă cu o ținută spectaculoasă, inspirată din outfiturile purtate de mebrii caselor regale. 

În marea zi în care i-a jurat iubire veșnică partenerului ei, Tavi Clonda, și în fața lui Dumnezeu, Gabriela Cristea a ales să îmbrace o rochie de mireasă simplă, elegantă, încununată însă de un decolteu amețitor, care a făcut subiectul unor controverse, având în vedere că rochia părea că nu prea mai poate face față sânilor vedetei TV. 

siscanu.jpg

Cristina Șișanu și Mădălin Ionescu au fost nașii de cununie ai Gabrielei Cristea și ai lui Tavi Clonda
Foto: Instagram

De partea cealaltă, dar alegând să meargă tot pe o ținută sexy, Cristina Șișcanu și-a lăsat spatele complet dezgolit, în timp ce în partea din față a rochiei a purtat un „x” confecționat din drapaje, care îi lăsa de asemenea la vedere decolteul, însă acesta era puțin mai „mascat” de data aceasta, de materialul ținutei.

gabi_cristea_tavi_clonda.jpg

Gabriela Cristea, rochie de mireasă extrem de decoltată
Foto: Captură Video

Soția lui Mădălin Ionescu a ales o culoare îndrăzneață, însă nu doar acest aspect a reușit să atragă privirile, ci și forma și croiala rochiei, care ducea cu gândul la o ținută în stil aristocrat. De asemenea, piesa de rezistență a întregului outfit a fost reprezentată de pălăria în culoare colar a jurnalistei, o opțiune din nou îndrăzneață, având în vedere că a fost asortată cu siclamul rochiei, o combinație cromatică destul de greu „de stăpânit”. 

Ce să mai, sâmbătă, 24 august, a fost un adevărat „război” între nașă și fină la nunta Gabrielei Cristea, însă acest lucru a fost observat doar din perspectiva celor din exterior, având în vedere că cele două sunt bune prietene și nu s-au gândit nici măcar o clipă ar putea exista acest soi de competiție între ele. 

oana-roman-gabi-cristea-petrecere.jpg

Ținuta Oanei Roman
Foto: Instagram

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, petrecere de nuntă în curtea casei

După ceremonia religioasă, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au planificat o petrecere alături de 50 de invitați, la locuința lor din Corbeanca. Cei doi au ales să petreacă într-un stil relaxat, în grădină, însă au promis că botezul micuței Iris va fi mult mai grandios. 

gabriela-cristea-petrecere.jpg

După ceremonia din biserică, Tavi Clonda și Gabriela Cristea au ținut o petrecere acasă, în curte, iar invitații și-au schimbat ținutele
Foto: Instagram

nunta-gabrela.jpg

Foto: Instagram
Loading...

Citește și

  • Zi mare pentru cuplul Gabriela Cristea-Tavi Clonda. Cei doi şi-au unit destinele sâmbătă (24 august) într-o ceremonie religioasă emoţionantă. Deşi prezentatoarea şi cântăreţul sunt împreună cu acte oficiale din 2015, la patru ani distanţă de la momentul cununiei civile, cei doi au vrut să devină soţ şi soţie şi în faţa lui Dumnezeu.

  • Deși până în prezent a fost aspru criticată de admiratorii ei pentru majoritatea ținutelor cu care se afișa la evenimente publice, se pare că de data aceasta Cristina Șișcanu a găsit rețeta perfectă pentru a intra la inimile fanilor ei. Soția lui Mădălin Ionescu a purtat un outfit inspirat de la marile case regale la nunta Gabrielei Cristea, iar complimentele nu au întârziat să apară.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1