Mircea Badea și Antena3, dați în judecată în urma unor insulte. Trebuie să plătească 25.000 de lei

mircea_badea1.jpg

Mircea Badea a fost dat în judecată după ce a insultat un scriitor în repetate rânduri
Foto: Arhivă Click!

Mircea Badea și Antena 3, postul de televiziune unde realizatorul TV activează, au fost dați în judecată de către o persoană publică, după ce reclamantul a fost jignit în repetate rânduri. Atât prezentatorul, cât și trustul de televiziune, vor trebui să plătească daune morale în valoare de 25.000 de lei, fiind dată o sentință judecătorească în acest sens. Mircea Badea si Antena3, condamnati sa plateasca daune morale de le25.000 dei unui scriitor insultat

După scandalul cu Oreste, Mircea Badea și-a găsit un nou „adversar”. Dacă prima ceartă s-a soluționat în spațiul public, fără implicarea instanței judecătorești, se pare că de data aceasta prezentatorul TV nu va mai scăpa atât de ușor.

Mircea Badea și Antena3, dați în judecată

Mircea Badea și postul de televiziune Antena3 au fost condamnați să plătească daune morale în valoare de 25.000 de lei, după ce scriitorul Florin Toma i-a dat în judecată, în urma numeroaselor insulte aduse la adresa acestuia în cadrul emisiunii „În gura presei”, conform ziare.com.

Conform sursei, reclamantul a cerut postului de televiziune un drept la replică și scuze publice, însă cererea i-a fost respinsă. Sentința a fost dată de către Tribunalul București și este definitivă, însă vestea nu l-a „potolit” pe Mircea Badea. Prezentatorul TV a publicat pe rețelele de socializare un mesaj în care și-a exprimat punctul de vedere în legătură cu acest subiect, ironizându-l din nou pe sciitorul Florin Toma.

mircea_badea_in-gura-presei.jpg

Insultele au fost făcute în cadrul emisiunii „În gura presei”, prezentată de Mircea Badea și difuzată de Antena3
Foto: Arhivă Click!

Reacția lui Mircea Badea, după ce a fost dat în judecată

Mircea Badea a publicat un mesaj neașteptat pe contul personal de Facebook, după ce a fost condamnat să plătească daune morale scriitorului Florin Toma.

Acesta din urmă l-a reclamat pe Badea din cauza numeroaselor formulări batjocoritoare şi insultătoare la adresa sa, care depășeau sfera pamfletului, iar magistrații au fost de acord cu scriitorul.

„Dacă așa a decis onorata instanță....asta e! Macar sper să-i folosească omului ăla banii. La înmormantare! P.S. „Scriitor”, a scris Mircea Badea pe rețelele de socializare, după ce a fost pronunțată decizia judecătorilor.
Realizatorul TV a fost reclamat de scriitor încă din anul 2016, iar prima instanță care s-a pronunțat în acest caz a fost Judecatoria Sectorului 1.

 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Carmen Brumă (41 de ani) are cu ce se lăuda! Este de aproape 20 de ani în showbiz, are un iubit care o adoră, pe Mircea Badea, și un copilaș de 4 ani, care îi seamănă enorm.

  • Mircea Badea a publicat un mesaj pe rețelele de socializare prin care își arăta nemulțumirea față de protestatarii din Piața Victoriei, care l-au asaltat cu comentarii injurioase și amenințări, conform spuselor sale. În urma opiniilor pe care acesta le-a împărtășit cu urmăritorii lui în spațiul media, în timpul mitingului anti-guvernamental, internauții, revoltați de susținerea pe care Badea o arată Partidului Social Democrat, l-au jignit și amenințat cu moartea.