Mircea Badea sare în apărarea lui Sevil Shhaideh: „Pe fostul prim-ministru îl cheamă Julien”

61569917.jpg

mircea badea sevil shhaideh
Prezentatorul emisiunii „În gura presei” a reacționat pe Facebook
Foto: Arhiva Click!

Întreaga campanie PSD s-a bazat pe ridiculizarea numelor lui Klaus Iohannis, pe care îl mai cheamă și Werner, Dacian Cioloș, pe care îl mai cheamă și Julien sau Laura Codruța Koveși. După ce Liviu Dragnea a propus-o pe fina lui, Sevil Shhaideh, ca premier, Mircea Badea a reacționat pe Facebook.

PSD și ALDE au propus-o premier pe Sevil Shhaideh. Ea a fost ministru al Dezvoltării Regionalie, în 2012, și timp de aproape 20 de ani director de servicii în Consiliul Județean Constanța. Ea este de religie musulmană, iar Liviu Dragnea îi este naș de cununie.

Reacțiile nu au întârziat să apară. În timp ce multora li se pare ironic că întreaga campanie a PSD s-a bazat pe o politică „anti-străini”, făcând referire și la fostul premier Dacian Cioloș și a președintelui Klaus Iohannis, lui Mircea Badea i se pare un lucru absolut normal.

„În țara unde pe președinte îl cheamă Klaus Werner Iohannis, pe procurorul general Kovesi, pe șeful SRI Helvig, pe fostul prim-ministru Julien, e o problemă că noul prim ministru se numește Sevil Shhaideh? Felul în care se tăvălesc acum, cu strigături, progapandiștii binomiști, întrucât viitorul prim-ministru foarte probabil nu e de la Binom, mă încântă”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

Mircea Badea

mircea badea antena3 reactie voturi iohannis
Mircea Badea și-a spus părerea despre Dacian Cioloș
Foto: captură Antena 3
loading...
Loading...

Citește și