Mircea Badea, reacție scandaloasă cu privire la biletele de tren gratuite pentru tineri

badea.jpg

mircea badea
Realizatorul tv crede că este „imoral” ca Iohannis să vorbească despre lupta anticorupție
Foto: Facebook

Mircea Badea a avut o reacție dură cu privire la inițiativa Guvernului de a oferi tinerilor în acest weekend bilete gratuite de tren pentru a se întoarce în județele de orginie pentru a vota.

Conform legii date de Guvern, CFR a eliberat pe 10 decembrie peste 10.000 de bilete gratuite pentru tineri pentru a le facilita astfel întoarcerea în localitățile de domiciliu pentru a putea vota la alegerile parlamentare.

În urmă cu câteva ore, Mircea Badea nu și-a putut ascunde indignarea cu privire la această măsură a guvernului tehnocrat și a scris un comentariu dur față de „asistare socială” a tinerilor.

"Dacă Dragnea a fost condamnat pentru că a făcut campanie la referendum, guvernul tehnocrat care a dat gratuitate la tren pentru tineri («publicul comercial») să meargă la vot, ce ar trebui să pățească?
P.S. Pe mine, contribuabil, nu m-a întrebat nimeni dacă sunt de acord cu pomana asta din buget. Tinerii sunt asistați social?! Sau «public comercial»?!"

Pentru vedeta Antenelor, inițiativa Guvernului este o încercare de a face campanie electorală în mod subtil, similară celei din partea lui Liviu Dragnea, liderul PSD. Indiferent de cum ar putea fi interpretată această măsură, Gara de Nord din București a fost extrem de aglomerată, foarte mulți tineri înghesuindu-se la cozi interminabile pentru a obține un bilet gratuit pentru tren. Este discutabil dacă tinerii s-au folosit de acest prilej pentru a merge în număr mai mare la vot, dar încă de la primele ore ale dimineții, prezența la urne a fost mai mare decât cea din 2012, la alegerile parlamentare.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • alegeri parlamentare 2016, elevi si studenti votare, gratuitate elevi si studenti, bilete CFR gratuite studenti

    Îmbulzeală mare vineri în Gara de Nord din București. Mii de elevi și studenți majori au luat cu asalt ghișeele de bilete ale CFR pentru a prinde loc într-unul din trenurile care îi duceau în localitățile de domiciliu. CFR Călători a făcut cinste cu biletul pentru ca tinerii să poată vota pentru parlamentare. Conform legii, alegătorii își pot exercita alegerea doar în județul de domiciliu.

  • mircea badea antena3 reactie voturi iohannis

    Marți seară, 6 decembrie, Dacian Cioloș a fost prezent în emisiunea lui Mihai Gâdea, la Antena 3. După mult așteptata confruntare, Mircea Badea a scris pe blogul său că s-a deciz cu cine votează la alegerile din 11 decembrie, atacându-l în același timp și pe primul ministru, pe care îl consideră un „impostor care a ajuns în funcție cocoțându-se pe cadavre”.