Mircea Badea, la TVR, «Apocalipsa!!! Asta se va declanşa» VIDEO

andreea_vasile.jpg

mircea badea talente ascunse
Mircea Badea, prezentatorul îmbrăcat întotdeauna la costum şi cravată şi-a ţinut ascunse calităţile vocale
foto: andreeavasile

Mircea Badea ne arată cu ce l-a înzestrat mama natură. Cu siguranţă nu ştiaţi cât de talentat este prezentatorului emisiunii “În gura presei”.

Prezentatorul s-a amuzat copios după ce a revăzut o emisiune din anii 90' la care a participat. Badea a publicat pe blogul personal un filmuleţ în care îşi etalează calităţile vocale alături de alte vedete de seamă. Dacă se va plictisi vreodată de televiziune acesta poate să facă ravagii în lumea muzicală.

Uite cum cânta Mircea Badea în tinereţe

Badea a fost invitat în trecut la TVR1 unde a participat la o emisiune de tip concurs de alături de Teo Trandafir. Prezentatorul promite că imaginile vor zgudui lumea: "Apocalipsa!!! Asta se va declanşa după ce veţi vedea imaginile! Era 1998 sau 1999 şi participam împreună cu Teo la o emisiune concurs la TVR1, echipa fetelor contra echipa băieților".

Mircea Badea dezvăluie ce vedete cunoscute apar mascate în acea emisiune: "Eu eram cu Nicu Alifantis şi Marian Ionescu cu castroane pă capoc, Teo cu Loredana si Luminiţa Anghel date pe faţă cu cremă de ghete. Şi cântam!!! Aşa ceva?!?!".
 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1