Mircea Badea face praf vedetele care apar în clipul celor de la Taxi

mircea_badea_sunt_celebru.jpg

mircea badea vedete campanie taxi
Mircea Badea a criticat dur mai multe vedete din România pentru implicarea într-o campanie-manifest care vizează construirea Catedralei Mântuirii Neamului Românesc
captura: Antena 3

Videoclipul piesei „Despre smerenie” al trupei Taxi a devenit virală prin mesajul pe care îl transmite. În materialul video apar nume foarte cunoscute din showbizul românesc – Andreea Esca, Ștefan Bănică jr., Andi Moisescu, Dani Oțil, Oana Pellea, Dorina Chiriac și alții. Mircea Badea le-a atacat însă dur pe vedete, considerându-le ipocrite.

Piesa este un fel de manifest împotriva construirii Catedralei Mântuirii Neamului, care se dorește a fi mult prea somptuoasă și costisitoare pentru un lăcaș de cult. 

Mircea Badea a publicat pe blogul său o critică dură la adresa celor care apar în videoclipul piesei. Principalul vizat de către vedeta de la Antena 3 este Ștefan Bănică jr.: „El are un bloc făcut cu boltari, turnicheți și fier forjat. Jumătate dintre ăștia din clip locuiesc în sudemetri pătrați, penthouse gen. Nu vă e scârbă de atâta ipocrizie?”, a comentat Mircea Badea, pe blogul său.

Prezentatorul tv consideră că este nedrept ca o critică a averii ostentative să vină chiar din partea unor vedete care posedă diverse proprietăți impunătoare. „Eu nu sunt competent pe teme religioase, nici nu l-am întâlnit pe Dumnezeu ca Petrache Lupu și Dan Teodorescu, dar, din câte știu, fiul lui Dumnezeu a fost răstignit pe o cruce din lemn. Eu știu ce să zic despre iubirea pentru lemn a divinității”, a mai comentat Mircea Badea.

Aceasta este piesa lansată de trupa Taxi

Loading...
 
 

Citește și

 • Catedrala Mantuirii Neamului Dani Otil

  Asta da performanță! Dan Teodorescu (51 de ani) a reușit să convingă nici mai mult nici mai puțin de 33 de vedete să-și declare credința în Dumnezeu într-un mod cu totul inedit. Unul dintre aceștia este chiar Dani Oțil (35 de ani), prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1.

 • catedrala

  Este cel mai impunător lăcaş de cult din România şi lucrările avansează pe zi ce trece. Edificiul proiectat să reziste la un cutremur de 8.5 grade pe scara Richter, amplasat pe Dealul Arsenaluluişi-a deschis porţile, ce-i drept virtual doar.

 • catedrala

  Utilizatorii de internet se ţin de glume pe site-urile de anunţuri. Unul dintre ei a scos la vânzare catedrala Mântuirii Neamului, printr-un anunţ publicat pe un site de specialitate.

 • mircea

  Realizatorul emisiunii "În gura presei" de la Antena 3, Mircea Badea, are un dinte împotriva prezentatorilor de la postul rival, Realitatea Tv. Omul de televiziune nu pierde nicio ocazie de a-i critica pe moderatori, iar acum a venit rândul Emmei Zeicescu.

 • Mircea Badea nu a avut linişte nici în seara de Ajun. Vedeta Antenei 3 a luat foc când a văzut ce filmuleţ au realizat jurnaliştii de la Realitatea Tv, în prag de Sărbători.

 • Jurnaliștii Antenei 1 și Antenei 3 au organizat vineri (19 februarie), începând cu ora 15:00, un miting de susținere a trustului Intact în Piața Constituției. Vedetele Antenelor au urcat, rând pe rând, pe scena amplasată în faţa Casei Poporului. În frunte cu ei au fost Mircea Badea şi Mihai Gâdea, care au sperat la o adevărată și sinceră „întâlnire cu telespectatorii”.

 • mircea badea cristian tudor popescu

  Mircea Badea (41 de ani) a avut o remarcă „tăioasă” la adresa lui Cristian Tudor Popescu (59 de ani), în emisiunea de marți seară (26 ianuarie). Conflictul dintre cei doi este unul mai vechi, dar prezentatorul de la Antena 3 s-a enervat teribil după ce CTP i-a făcut o recenzie proastă filmul nominalizat la Oscar „The Revenant”, care îl are pe Leonardo DiCaprio în rol principal.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1