Mirabela Dauer şi Jean Paler, prea bolnavi ca să cânte

12_foto-1-3-col.jpg

Alexandru Arşinel, 78 de ani - 5 operaţii pe coloană, un transplant de rinichi şi un infarct

Spectacolul „In memoriam Mădălina Manole – Fată dragă”, susţinut la Sala Palatului, pe 3 martie, a fost un adevărat succes. Peste 20 de vedete au urcat pe scenă, unele cu probleme de sănătate grave, însă altele, din păcate, n-au reuşit să ajungă, căci medicii le-au pus interdicţie. Click! îţi spune toate detaliile acestui spectacol-maraton, care a durat mai bine de 4 ore.

Sâmbătă am ajuns cu 45 de minute mai devreme la Sala Palatului şi am găsit o sală plină-ochi cu fani de toate vârstele, ai regretatei Mădălina Manole, solista care şi-a luat viaţa pe 14 iulie 2010, în ziua în care a împlinit 43 de ani.

12_afis_madalina_manole_in_memoriam.jpg

Mirabela Dauer şi Jean Paler figurau pe afiş

 

Impresarul Anghel Stoian a pus la cale acest recital, iar prietenii solistei şi colaboratorii au venit cu drag la acest spectacol, care a fost prezentat de celebrul Octavian Ursulescu (70 de ani), mereu într-o formă de zile mari. Pe scenă au urcat mulţi prieteni de-ai solistei, iar spectatorii puteau urmări pe cinci ecrane imense filmări şi fotografii cu regretata Mădălina.

12_tif.jpg

Mirabela Dauer

 

Din păcate, aflată pe afiş, Mirabela Dauer (70 de ani) nu a mai ajuns pe scenă, pentru că se simţea rău în ziua respectivă. Se pare că solista se resimte după operaţia din 29 ianuarie, când medicii i-au extirpat un rinichi şi porţiuni din alte două organe invecinate, după ce, în urma unor investigaţii, au depistat câteva tumori.

 

Nici Jean Paler (55 de ani) nu s-a simţit prea bine, fiind internat de urgenţă la spital, chiar în dimineaţa concertului. Se ştie că umoristul are la activ trei preinfarcturi şi un infarct şi se pare că inima îi joacă încă feste. Însă nu doar cei doi absenţi sunt suferinzi, ci şi alţi artişti, care au făcut eforturi să urce pe scenă. Alexandru Arşinel (78 de ani) a suferit în decembrie 2017 un infarct, însă el are în “palmares” şi cinci operaţii la coloană, dar şi un transplant de rinichi. 

Cu toate acestea, maestrul a cântat şi spus glume la spectacolul dedicat Mădălinei Manole, fiind la înălţime.

12_foto-3-3-col.jpg

Mihai Constantinescu - 72 de ani Două operaţii pe cord

 

În octombrie 2017 şi Mihai Constantinescu (72 de ani) a trecut printr-o nouă intervenţie chirurgicală la inimă, asta după ce în 2008 a mai suferit o operaţie majoră, pe cord deschis, la Târgu-Mureş.

12_foto-2-3-col.jpg

Daniel Iordăchioaie, 49 de ani - Diagnosticat cu cancer la pancreas în 2013

 

Daniel Iordăchioaie (49 de ani) a văzut şi el moartea cu ochii în 2013, după ce medicii i-au descoperit un cancer la pancreas. Din fericire, A reuşit însă să învingă boala şi şi-a reluat activitatea pe scenă şi la TV. Sâmbătă a cântat în aplauzele tuturor. 

Silvia Chifiriuc, cu fiul pe scenă 

12_foto-6-2-col.jpg

Petre Roman, la patru ace

 

Discret, aranjat la patru ace, fostul premier Petre Roman (71 de ani) a venit să-şi susţină soţia la spectacolul de sâmbătă.

12_foto-5-2-col.jpg

Silvia Chifiriuc şi micuţul Petrus

 

Silvia Chifiriuc (46 de ani) arăta impecabil, iar pe scenă a urcat şi fiul celor doi, Petrus (8 ani), un puşti chipeş şi talentat. Prezenţa celor aproape 4.000 de spectatori din sală a reuşit să-l emoţioneze la maximum pe băieţel.

Mihai Constantinescu, păzit de soţie în culise

12_foto-7-2-col.jpg

Anastasia Lazariuc

 

Pe acelaşi afiş, la spectacolul dedicat Mădălinei Manole, au fost şi Anastasia Lazariuc (64 de ani) şi Mihai Constantinescu (72 de ani), foşti colaboratori, dar şi iubiţi, pe vremuri.

12_foto-8-2-col.jpg

Mihai Constantinescu şi Simona Secrier

 

De data aceasta, cei doi n-au dat nas în nas, solista stând în cabina ei, în timp ce Mihai Constantinescu aştepta prin culise, pe holuri, fiind însoţit de soţia sa, interpreta Simona Secrier (47 de ani). 

Loading...

Citește și

  • Mihai Constantinescu

    Artiști unul și unul s-au strâns sâmbătă seară, 3 martie, la Sala Palatului, pentru a o comemora pe Mădălina Manole. Show-ul prezentat de Octavian Ursulescu și numit sugestiv "Fata cu părul de foc" a adus în prim-plan emoția, iar lacrimile în rândul spectatorilor nu au lipsit.

  • La o lună de la operația în urma căreia i-a fost extirpat un rinichi, Mirabela Dauer (70 de ani ) zâmbește din nou! Ieri, îndrăgita cântăreață le-a arătat tuturor, prin intermediul unei imagini publicate pe pagina sa de Instagram, că se simte bine și că totul este sub control.