Mirabela Dauer, în haine adolescentine. Cum se îmbracă artista la 70 de ani

mirabela.jpg

Mirabela Dauer se bronzează în ținute adolescentine
foto: Facebook

Mirabela Dauer este una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi din țară. Nonconformistă de fel, artista vrea să demonstreze că vârsta e doar un număr și nu se teme de prejudecățile celor din jur. Aflată la malul mării unde susține mai multe spectacole, cântăreața publică zilnic imagini cu ea, iar fanii au fost surprinși să vadă că artista se poartă în haine adolescentine.

Mereu cu zâmbetul pe buze și cu o energie de nedescris, Mirabela Dauer și-a surprins din nou fanii cu fotografiile sale de pe rețelele de socializare. La cei 70 de ani ai săi, artista este un copil în interior, iar vârsta nu o caracterizează deloc.

Cântăreața își face apariția la plajă în haine adolescentine, ceea ce nu e un lucru rău, dimpotrivă, atrage admirația tuturor celor care o cunosc de la televizor și a prietenilor virtuali care îi urmăresc paginile de pe conturile de socializare.

20604508_483029732051983_9046730084452613826_n.jpg

Mirabela Dauer a primit multe complimente pentru ținutele în care se afișează la malul mării
foto: Facebook

Recent, Mirabela s-a fotografiat la malul mării, alături de Raoul și alți prieteni, într-o ținută lejeră de vară, care a atras multe comentarii pozitive de la oamenii din jur. Pantalonii scurți o prind de minune, mai ales că artista are picioare frumoase, ca de puștoaică.

Nu doar nonconformismul și nepăsarea față de gurile cârcotașe o caracterizează, ci și talentul musical. Dauer este considerată de mulți critici ca fiind cea mai bună voce feminină a muzicii pop din ultimii 30 de ani

Loading...

Citește și