Mira e rănită, dar fericită că a scăpat din accident: «Îngerul păzitor mi-a fost alături»

mira.jpg

mira
Mira începuse colaborarea cu DJ Project de doar trei zile
Foto: arhivă personală

Avea toate motivele să fie fericită și încrezătoare. Mira, pe numele real Maria Mirabela Cismaru, s-a ales în urmă cu câteva zile cu o colaborare de excepție: a devenit noua solistă a grupului DJ Project. Nici bine nu a început munca alături de băieți, că a și fost implicată într-un accident de circulație grav, din care a scăpat cu mult noroc.

Un tir care circula pe DN7 s-a răsturnat pe sensul opus de mers și a acroșat două autoturisme. Într-unul dintre ele se aflau Mira, Gino Manzotti și managerul. Au reușit să scape cu viață, dar au ajuns la spital, cu fracturi și alte traumatisme. Pentru a-și asigura fanii că e bine, Mira s-a pozat pe patul de spital. Deși șocată și rănită, tânăra se simte recunoscătoare că a scăpat cu viață.

"Sunteti minunați. Am primit mii de mesaje. O să fiu bine. A fost așa cum a trebuit să fie... Îngerul meu păzitor mi-a fost alături", a scris solista. "Mira este stabilă și vă mulțumește tuturor celor care ați sunat-o și i-ați transmis mesaje. O să revin cu detalii", a scris pe pagina de Facebook a cântăreței o persoană apropiată ei. Alături de mesaj a fost publicată și o imagine de pe patul de spital, în care Mira are un guler cervical și o perfuzie în braț.

mira1.jpg

mira
Mira începuse colaborarea cu DJ Project de doar trei zile
Foto: Facebook

 

 

Loading...

Citește și