Mira a descoperit că mai are 5 cioburi în față, la un an și jumătate de la accidentul de mașină cu DJ Project

2-3-bd-foto-1-mira-spital.jpg

În septembrie 2017, Mira pe patul de spital, după cumplitul accident

În septembrie 2017, solista Mira (24 de ani) a trecut prin spaima vieții sale, după ce, la prima deplasare în țară alături de DJ Project, aceasta a fost implicată într-un accident grav. A scăpat cu bine, chiar dacă nu fără răni, însă mulțumită că este în viață.

Mașina în care se aflau Mira, Gino Manzotti și managerul formației a fost implicată într-un accident pe DN7. Conform datelor furnizate de IPJ Vâlcea, accidentul s-a produs după ce un TIR înmatriculat în Bihor, care circula pe direcţia Pitești-Râmnicu Vâlcea, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, în curbă deosebit de periculoasă la dreapta, s-a răsturnat pe sensul opus de mers acroșând două autoturisme care circulau din sens opus. 

Mira s-a ales cu o fractură de piramidă nazală și o fisură la una dintre vertebre. Mai mult, i-au intrat și foarte multe cioburi în față, de care, surprinzător, nu a scăpat nici acum.

În urma unei ecografii făcută astăzi, Mira a aflat că mai are cinci cioburi în față. Chiar dacă a rămas cu cicatrici, tânăra cântăreață își păstrează zâmbetul pe buze.

mira_accident_cioburi.jpg

mira accident cioburi în față
Mira a mărturisit că și acum, la un an și jumătate de la accident, a rămas cu cioburi în față
Foto: arhivă personală

 

Cum se simțea Mira la 10 zile de la accident

mira.png

mira
Așa arăta Mira la 10 zile de la accident
Foto: captură PRO TV

 

La prima apariției publică de după accident, Mira nu își revenise psihic și emoțional. “Şi acum simt că am cioburi în faţa ochilor. Mă sperie să văd un TIR pe autostradă, întrebaţi-o pe mama cum fac când văd un TIR, rememorez încontinuu ce s-a întâmplat. Mă doare foarte tare spatele şi nu pot sta mult timp în picioare.  Nu pot să îmi ating nasul”, au fost cuvintele Mirei într-un interviu pentru cei de la PRO TV.

Mira s-a făcut remarcată la «Vocea României»

2-3-bd-foto-4-mirabela_moga_61832500_0.jpg

mira marius moga vocea romaniei
Mira a fost eleva lui Marius Moga

Maria Mirabela Cismaru (Mira) a cochetat cu muzica de mică, însă succesul a venit odată cu participarea, în 2012, la “Vocea României”, unde a ajuns până în etapele live, antrenată de Marius Moga. În 2013 a început colaborarea cu Allexinno, lansând  piesele “Loving you” şi “In love”. În 2014 a lansat cu Zhao piesa “Zi-mi ceva” şi devine artist Global Records, cântând cu numele de scenă Mira, iar în 2017 a început colaborarea cu DJ Project.

Loading...

Citește și

  • Ce tragedie! În urmă cu o săptămână Mira plângea de fericire, în ziua în care împlinea 23 de ani, iar acum lacrimi amare, de tristeţe, curg pe obrajii solistei. Fratele ei vitreg, Robert Cimpoieru, şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier, petrecut în judeţul Gorj în noaptea de sâmbătă spre duminică. Mira este şocată, cu atât mai mult cu cât şi ea a fost la un pas de moarte în urmă cu 7 luni.

  • Mira, Maria Mirabela Cismaru, accident DJ Project, tir rasturnat, DJ Maxx, Gino Manzotti, spital, Ramnicu Valcea, DN7

    Accidentul de luni, 18 septembrie, în care au fost implicați membrii trupei DJ Project, a făcut vâlvă. Deși Mira, noua solistă a grupului, și Gino Manzotti au fost răniți și au ajuns la spital, din fericire, se află în afara oricărui pericol.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1