Mioara Roman a lansat o carte. Și-a pus fostul soț pe copertă

mioara-roman.jpg

mioara roman
Mioara Roman și-a lansat cartea la Târgul Gaudeamus
Foto: arhivă Click!

Mioara, fosta soție a lui Petre Roman, a lansat sâmbătă, 19 noiembrie, la Târgul Gaudeamus, o carte numită sugestiv "Prețul libertății". Mai mult decât atât, pe copertă apare o imagine din vremuri mai bune, dar apuse, cu Petre Roman ținându-și fosta consoartă în brațe.

Multe s-au schimbat de la fotografia cu pricina, iar mama Oanei Roman s-a hotărât să dea cărțile pe față. "Prețul libertății. Însemnări despre revoluția mea" este o mărturie curajoasă a vieții Mioarei Roman. Aceasta a dat dovadă de mult curaj atunci când l-a pus pe copertă pe Petre Roman, căsătorit în prezent cu Silvia Chifiriuc.

mioara_roman_carte.jpg

mioara roman carte
Petre Roman, protagonist pe coperta și în cartea fostei soții
Foto: Facebook

 

Oana Roman a fost alături de mama sa. Ea și-a invitat și prietenii de pe Facebook la lansarea de sâmbătă, dar a și scris un mesaj în care a explicat alegerea copertei. "Cartea aceasta este un vis împlinit pentru mama, dar și pentru noi ca familie. Este o cronică dureros de sinceră și directă a ceea ce am trăit ca familie în tulburii ani de după 1989. 
Precizez un fapt: coperta, care cu siguranță va naște controverse, este exclusiv alegerea mea! De ce? Pentru că această carte este despre ei doi și este cu sigurantă cel mai frumos cadou pe care i-l puteam oferi tatei. După ce veți citi cartea, veți înțelege. Vă așteptăm la lansare sâmbătă și sper să citiți cartea cu inima deschisă și cu credința că fiecare cuvânt din ea este 100 % sincer și adevărat", a scris Oana pe pagina ei de socializare.

oana_roman.jpg

oana roman
Oana Roman a mers la târgul de carte pentru a fi alături de mama sa
Foto: Facebook
Loading...

Citește și

  • Mioara Roman si Silvia Chifiriuc

    Se spune că în dragoste și în război este permis orice, iar pe asta probabil că s-a bazat și actuala parteneră de viață a lui Petre Roman când i-a spart casa fostului premier. Oana Roman a făcut dezvăluiri uluitoare despre momentul în care tatăl ei s-a hotărât să înceapă o viață nouă alături de Silvia Chifiriuc.

  • Femeile Roman nu au deloc noroc în dragoste! Divorțul bate și la usa Oanei Roman, după nici doi ani de mariaj cu Marius Elisei. Şi Catinca, sora Oanei, dar şi Mioara, mama acesteia, au trecut prin separări dureroase.

  • mioara roman

    Fosta soţie a lui Petre Roman a ajuns pe patul de spital cu fibrilaţie cardiacă. sâmbătă seara (24 octombrie). După aproximativ nouă ore de terapie, Mioara Roman (75 de ani) şi-a revenit şi a vrut să se duce acasă, dar fiica ei Oana a insista ca ea să fie internată.

  • A trecut printr-o perioadă grea. A fost nevoită să plece din vila din Cartierul Primăverii după 25 de ani. Mioara Roman spune că n-ar fi reuşit să treacă peste necazuri fără ajutorul fiicelor şi al nepoţiilor. Fosta soţie a lui Petre Roman, dar şi fiica, ei Catinca, ne-au răspuns la câteva întrebări.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1