Laura Dincă a mințit ca să-l scape pe Boureanu de puşcărie!

peplaja899.jpg

Tristă şi vorbind continuu la telefon. Aşa a fost surprinsă Laura Dincă în urmă cu patru zile pe plaja din Mamaia

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

În loc să se bucure de vacanţa de studentă, Laura Dincă face potecă la arestul Poliţiei, acolo unde se află iubitul ei Cristi Boureanu. Colac peste pupăză, de parcă nu i-ar fi fost de ajuns, fotomodelul trebuie să se apere şi ea în faţa judecătorilor, după ce a dat o declaraţie falsă pentru a-şi ajuta iubitul să scape de necazuri.

De pe data de 9 iunie viaţa cuplului Boureanu-Dincă s-a schimbat radical. Acum, în plin sezon estival, plajele exclusiviste pe care se răsfăţau altădată fostul deputat şi iubita lui, Laura Dincă, au fost înlocuite de camere întunecoase şi reci. În cazul lui este vorba despre celula de la Arestul Capitalei, iar în cazul ei despre holurile judecătoriei. Pentru că, nervii vărsaţi de politician după câteva pahare de vin s-au răsfrânt şi asupra tinerei de numai 21 de ani. Ieri, Cristian Boureanu a fost trimis în judecată pentru ultraj, iar Laura este chemată şi ea în instanţă pentru mărturie mincinoasă, anunţă Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti. Anchetatorii spun că tânăra în vârstă de 21 de ani a fost audiată ca martor în datele de 9 iunie şi 6 iulie, iar declaraţiile sunt contradictorii. ”A făcut afirmaţii mincinoase şi a creat o situaţie favorabilă inculpatului”, se arată în ancheta procurorilor.

Laura ar fi procedat astfel pentru a-l ajuta pe Cristian Boureanu să scape de pedeapsă, însă acum ea trebuie să răspundă în instanţă pentru fapta sa. Contactată telefonic, tânăra ne-a spus că este acuzată pe nedrept şi că declaraţiile ei sunt aceleaşi. ”Pot să spun doar că nu este adevărat, că nu am minţit cu nimic, iar  declaraţia mea este aceeaşi şi aştept hotărârea judecătorilor. De fapt, nu doar eu am fost acuzată că aş fi schimbat declaraţia, în aceeaşi situaţie a fost şi băiatul  care conducea maşina în noaptea când am fost opriţi, bălăcăriţi şi bruscaţi. Şoferul a fost acuzat şi el că şi-ar fi schimbat declaraţia”, a povestit pentru Click! iubita lui Boureanu, Laura Dincă. 

Până se va da o decizie în acest caz, tânăra îşi vede de responsabilităţile care i-au căzut pe umeri după ce a rămas stâlpul casei. Aceasta trebuie să se îngrijească de apartamentul fostului deputat, dar mai ales de fiica lui Boureanu, Ioana, care stă mai mult la locuinţa tatălui. Laura s-a bucurat doar de câteva zile de plajă, când şi-a vizitat familia, la Constanţa. 

Conform Codului Penal, pentru ultraj, Boureanu ar putea lua până la 8 ani de închisoare, iar Laura s-ar putea alege cu cel puţin un an de puşcărie din cauza „micilor minciuni”.

Şi polițistul care l-a bătut pe Boureanu e anchetat penal 

bataie7678.jpg

Boureanu i-a dat un genunchi sub centură, poliţistul a ripostat direct în falcă

Incidentul violent care l-a propulsat pe Cristian Boureanu direct după gratii a avut loc pe data de 9 iunie, seara târziu, în Piața Charles de Gaulle.  Acesta a fost filmat în timpul unui control de rutină efectuat de un echipaj al Poliției Rutiere, în timp ce riposta la adresa unui agent cu o lovitură sub centură. Ulterior au apărut imagini și cu polițistul agresat în timp ce îl loveşte, la rândul său, pe fostul deputat, în plină figură. Niciunul dintre ei nu a scăpat basma curată.

Boureanu a fost acuzat de ultraj, i s-a prelungit cu încă 30 de zile arestul preventiv, iar joi a fost trimis în judecată împreună cu iubita lui. Agentul rutier care l-a lovit pe fostul deputat în maxilar și ureche, este cercetat și el în prezent. Potrivit unor surse judiciare, agentul ar fi cercetat, o dată, pentru purtare abuzivă, dar și de procurorii de pe lângă Parchetul Judecătoriei Sectorului 1. Pe lângă asta, soarta agentului este pe mânile șefilor săi care au demarat de asemenea o anchetă administrativă. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5