Minodora a plâns din cauza Andei Adam. Ce a făcut-o să cedeze

minodora-2012.jpg

Minodora a povestit despre perioada în care nu prea avea bani
Citeste tot despre: 

Minodora a făcut câteva declarații șocante despre perioada în care nu avea bani. Se îmbrăca de la second hand și nu avea bani să-și permită orice își dorea la vremea respectivă. Dar lucrurile s-au schimbat pentru ea, iar acum se bucură că își poate permite orice își dorește.

Anda Adam avea la un moment dat un parfum pe care Minodora și-l dorea foarte mult dar nu și-l permitea. Minodora s-a închis în baie și a plâns foarte mult deoarece se simțea inferioară.

"Concuram cu fetele bogătane. Ştii cine era o fată bogatana şi tanjeam după parfumul ei şi dupa faptul că mereu arăta foarte bine şi avea de toate pentru că mama ei traieşte în America? Anda Adam. M-am băgat o dată în baie la un festival şi am început să plâng pentru că ea avea un parfum pe care eu nu-l aveam", a declarat Minodora la Acces Direct.

12-13-vedete-anda-adam.jpg

Anda Adam a făcut-o să plngă pe Minodora

Când era mai tânără, Minodora nu se descurca prea bine pe plan financiar și i se întâmpla des să-i fure rujul mamei sale pentru că ea nu avea.

"Când eram mică nu prea aveam cu ce să ma machiez, dar m-am făcut mare, m-am supărat şi mi-am luat aum de toate. Când am început să merg la festivalurile de muzică scobeam într-un rujuleţ să mă dau. Şi din cauză că lucruruile astea mi-au marcat copilăria şi mi-am luat acum de toate. Am început să cânt pe la 14-15 ani. Când intri pe scenă treuie să ai puţin ruj pe buze şi luam de la mama care nici ea nu avea prea multe. Acum Slavă Domnului am prea multe şi de cea mai bună calitate. (...) Avea mama un prieten bun care se ocupa cu haine de la second hand. Mă îmbrăcam cu haine de la second hand. Mama a fost impresarul meu şi merge cu mine peste tot la festivaluri. Tot ce ştiu despre machiaj ştiu de la mama”, a declarat ea.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1