Minodora, apel disperat pentru Denisa Manelista: «Nu e bine deloc»

minodora.jpg

minodora
Minodora a avut lacrimi în ochi când a vorbit despre Denisa
Foto: captură Antena Stars

De vreo lună se vorbește despre starea gravă de sănătate a Denisei Răducu, mai cunoscută drept Denisa Manelista, și despre șansele ei de a ieși din marea încercare care s-a pus în calea ei. Deși are doar 27 de ani și a dus o viață fără vicii, în care nu a băut și nu a fumat, ficatul solistei este într-o stare acută de degradare.

S-a vorbit despre hepatită, dar și despre ciroză hepatică, despre tratamente naturiste, despre vizite la spitale din Viena, dar nu și despre o veste pe care o așteaptă cei care îi îndrăgesc muzica, dar și oameni care nu au cunoscut-o, dar care au auzit de durerea ei.

Minodora este una dintre persoanele apropiate Denisei. Vedeta s-a arătat extrem de afectată de boala tinerei și de felul în care unele persoane au ajuns să vorbească despre ea și să pună la îndoială că ar fi bolnavă.

denisa manelistaZoom
Veştile legate de starea Denisei nu sunt deloc bune
Foto: arhivă personală

 

Invitată la Antena Stars, vineri, 19 mai, Minodora a ținut să facă precizări. Le-a cerut celor de acasă să se roage pentru Denisa, dar nu a avut nicio veste bună legată de starea ei de sănătate. Mai mult, în timp ce vorbea despre colega ei de breaslă, Minodora avea lacrimi în ochi.

"Vreau să se știe foarte clar că acest copil este bolnav. Vreau să vorbesc cu oamenii care nu au încredere. Nu sunt de acord ca cineva să jignească pe altcineva dacă este sau nu bolnav. Am doar o rugăminte: doar să transmiteți un gând bun și, dacă nu este prea mult, o rugăciune. Știu din sursă sigură că Denisa nu se simte bine și nu este bine. Așa cum toată lumea s-a rugat pentru colegul nostru, Gabriel Cotabiță, să se facă bine și i-a fost de ajutor, faceți acest lucru și pentru fata asta de 27 de ani. Nu e bine. Nu vreau să mai fie înjurată. Dacă nu puteți să-i transmiteți ceva bun, nu o faceți, dar vă rog să nu o mai înjurați. Este un copil bun, cu bun simț. Nu vrea să apară să o vadă cineva cum este acum, că nu se simte bine, nu vrea la spital, vrea doar acasă. Respectați lucrul acesta, vă rog din suflet și din inimă. Ea vrea să-și păstreze imaginea cu care ne-a obișnuit. Tot ce putem face este să ne rugăm", a spus Minodora, cu vădită tristeţe.

loading...

Citește și

  • denisa manelista

    De ceva vreme, au apărut tot feluri de zvonuri, neconfirmate până acum, despre starea de sănătate a Denisei Manelista. S-a spus că ar suferi de ciroză hepatică, de cancer la plămâni sau la ficat, dar de niciunde nu a venit nimic oficial. Vineri, 5 mai, Denisa Răducu, a oferit primele informații.

  • denisa manelista

    Denisa se simte ceva mai bine iar tratamentul pentru ficat își face efectul, însă trebuie să meargă din nou la doctori. De data aceasta, pentru o serie de analize la plămâni.

  • axinte

    Lumea artistică, dar mai ales fanii sunt în stare de șoc după ce au auzit că Denisa Manelista are probleme de sănătate grave. De aproape o lună, prietenii cântăreței, dar și apropiați care spun că au văzut-o la spital slăbită sau căzută, au creat rumoare. Axinte s-a dus imediat la spital când a aflat.

  • Lumea maneliştilor a dat în fiert de când s-a aflat că Denisa Răducu este grav bolnavă. Tânăra, în vârstă de 27 de ani, suferă de ciroză hepatică, iar medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte un pronostic favorabil în cazul ei. Cântăreaţa a fost consultată de o echipă de specialişti de la Viena şi deşi a fost supusă unui tratament injectabil costisitor, starea ei de sănătate nu s-a ameliorat.