Mihnea nu a lăsat dizabilitatea să-i frângă visurile şi a făcut furori la «Vocea României»

vilceanu-mihnea-vocea-romaniei_86860300_1.jpg

Mihnea a ales să i se alăture lui Smiley
Foto: Facebook

Audiţiile de la Vocea României continuă vineri, 5 octombrie cu noi concurenţi care vor să demonstreze faptul că merită să ocupe un loc în echipa unuia dintre cei patru antrenori. Tudor Chirilă, Smiley, Andra şi, cea mai tânără dintre aceştia, artista de origine basarabeană, Irina Rimes, sunt în căutare de voci memeorabile şi de atitudine scenică.

Concurenţii participă la audiţii cu speranţa că vor reuşi să obţină votul de încredere a cel puţin unuia dintre antrenori, însă mulţi dintre ei pleacă dezamăgiţi. Bineînţeles, există şi cazuri în care toţi antrenorii sunt fermecaţi de vocea celui care se află în spatele scaunelor şi apasă, fără să stea prea mult pe gânduri butonul "Eu te vreau" (în echipa mea). 

O astfel de voce, care a reuşit să-i impresioneze pe antrenori a fost cea a tânărului Mihnea Vîlceanu. În ciuda faptului că a suferi un accident nefericit în urma căruia a ajuns în scaun cu rotile pe viaţă, Mihnea nu şi-a pierdut spernaţa. Din contră, a decis să nu lase accidentul să îi transforme viaţa într-un lung şir de oportunuităţi ratate. Şi-a făcut curaj şi a păşit pe scena celei mai mari competiţii de voci şi bine a făcut, căci glasul lui i-a vrăjit pe Andra şi pe Smiley, care s-au luptat aprig pentru el. 

”Mi se pare că ai cântat cu patos! Ne-ai făcut să ne ridicăm de pe scaune. Ești un adevărat artist. Am nevoie de un om care transmite atâta emoție prin cântat”, a spus Andra. ”M-am întors pentru că am văzut reacția necontrolată a publicului. Mă ghidez mult după reacțiile celor din sală. Ai ridicat publicul în picioare”, a adăugat Smiley.

Mihnea le-a mulţumit acestora pentru cuvintele de apreciere, dar a ales să continue parcursul său la "Vocea României" alături de Smiley.

 

Loading...

Citește și