Mihnea, fiul regizorului Iura Luncașu, actor în serialul Profu', de la PRO TV

denis_profu.jpg

Denis și Profu' Andi Vasluianu
foto: PRO TV

În fiecare episod din serialul "Profu", de la Pro TV, apar roluri noi pentru invitați speciali. După ce i-ați putut vedea pe Virgil Ianțu sau Cabral, iată că joi veți face cunoștință cu un nou actor, nimeni altul decât fiul regizorului Iura Luncașu

În episodul de joi (8 aprilie) din serialul Profu`, telespectatorii vor avea ocazia să vadă povestea unui băiat de 12 ani, care este analfabet. Acesta se numește Denis, iar Profu`, interpretat de Andi Vasluianu, va încerca să-l ajute și să-și dea seama cum a ajuns să treacă prin școală fără ca profesorii sau părinții să observe acest lucru.

iura-luncasu-fiu.jpg

Iura Luncașu și fiul său, Mihnea
foto: Instagram

Ce spune Iura Luncașu despre colaborarea cu fiul său

Fanii serialului ar trebui să știe că personajul lui Denis este interpretat de Mihnea Luncașu, fiul regizorului Iura Luncașu (45 de ani), unul dintre cei mai cunoscuți  profesioniști din domeniu. Iura este cunoscut atât pentru că a lucrat pentru seriale importante precum "În Familie", "Numai iubirea", "Inimă de țigan", Regina" sau "Pariu cu viața", dar și pentru filme precum "Minte-mă frumos în Centru Vechi", "Ghinionistul" sau "Faci sau Taci". Tot el a regizat și câteva videoclipuri dintre care amintim colaborările cu Horia Brenciu sau Nicole Cherry. Dar să ne întoarcem la fiul lui Iura, Mihnea. Regizorul a publicat anul trecut, în septembrie, o imagine cu el și fiul său și a scris "Acum suntem și colegi de platou, nu doar tată și fiu" și au pus tagul peliculei "Odată pentru totdeauna", în care joacă Smiley, Ada Galeș sau Cătălin Cazacu. Semn că au mai lucrat la un proiect împreună.

Citește și:

Ieri făceau telenovele împreună, la Acasă TV, azi sunt rivali

EXCLUSIV «Regii» telenovelelor se mută la Antena 1

 

Loading...