Mihai Trăistariu: Paradisio are tot ce-i trebuie ca să câștige locul I

mihai_traistariu_mediafax.jpg

mihai traistariu
Mihai Trăistariu şi-a pus mari speranţa în piesa "Paradisio" pentru Eurovision 2016
Foto: Mediafax

Mihai Trăistariu crede în piesa ”Paradisio”, scrisă special pentru Eurovision 2016.

”«Paradisio» are tot ce-i trebuie ca să poată câștiga locul I pe scena de la Stockholm. Un pic ajutată de TVR pe partea de spectacol, cred că România ar putea da lovitura cu melodia aceasta”, susține Trăistariu.

Primul videoclip al piesei, criticat de public, a fost revizuit. ”Clipul a fost contestat, dar a fost refăcut de Ioana Gomoi, tot cu tentă science-fiction, dar diferit”, completează solistul creditat cu cele mai mari şanse în semifinala Eurovision România 2016 de vineri, 4 martie.
Mihai Trăistariu recunoaşte că-i plac mai multe piese de-ale colegilor lui. ”La fiecare îmi place câte ceva. Unii au strofele sensibile, alții au o voce puternică…”, mai spune el.

De numele lui Mihai Trăistariu se leagă unul dintre marile succese ale României la Eurovision. În 2006, cântăreţul s-a clasat cu "Tornero" pe locul al 4-lea la competiţia continentală, cu 172 de puncte - cel mai mare număr din istoria participărilor ţării noastre.

Loading...

Citește și

  • Cel mai iubit concurs din presă s-a întors cu mii de premii pentru cititorii săi fideli. În prima săptămână de concurs, Click!MANIA a premiat peste 500 de norocoşi. Lozurile le-au adus bani, telefoane, tablete, electrocasnice şi multe alte cadouri.

  • E cel mai hotărât concurent de la Eurovision! Mihai Trăistariu revine, după 10 ani, pe scena finalei naţionalei şi crede în şansa lui mai mult ca oricând.

  • inna record

    Semifinala Selecției Naționale Eurovision România 2016 are loc astăzi și, din rândul artiștilor români, au aparut susținători pentru unii dintre cei 12 semifinaliști. INNA, Antonia, Delia, Nicoleta Nuca, Alexandra Ungureanu, Lori, Mira, Yanka, Sorin de la Crush, Nadir, Adriana Rusu, Alb Negru, Alex Cotoi, BRomania (Matei Dima), Corina mizeaza pe Vanotek, The Code si Georgian si piesa “I’m Coming Home”.

  • cristian faur eurovision

    Compozitorul Cristian Faur își încearcă iar norocul la Eurovision. Se poate spune că nu există ediție fără cantautorul Cristi Faur, care a câștigat locul 3 în anul 2005 în Ucraina, la Kiev, alături de Sistem și Luminița Anghel, cea care i-a interpretat compoziția ”Let me try”. Acum, Cristi Faur se teme de Mihai Trăistariu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1