Mihai Trăistariu: «Îmi vând și casa numai să câștig Eurovision»

mihai_traistariu.jpg

mihai traistariu eurovision
În anul 2006, Mihai Trăistariu (39 de ani) a adus România pe locul al patrulea la Eurovision
foto: Arhiva Personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Mihai Trăistariu (39 de ani) este unul dintre artiștii români care a reușit să ajungă pe scena concursului Eurovision. În anul 2006, a plasat România pe locul al patrulea cu melodia „Tornero”. Tot el este cel care a criticat dur prestația trupei „Voltaj” la ediția de anul trecut a concursului muzical.

Tocmai de aceea, Trăistariu vrea să le demonstreze colegilor lui de breaslă că România poate câștiga marele premiu la Eurovision. Mai mult decât atât, artistul este dispus să facă orice pentru a ajunge pe primul loc, inclusiv sacrificii financiare extreme.

„Participarea mea la Eurovision în acest an e sigură. M-am mobilizat cu toate forțele și merg înainte. Din septembrie 2015, pregătesc piesa în engleză «Paradisio», compusă de mine, Robby G. și Dumi Pădure, de 10 ori mai bună decât «Tornero», pentru care am filmat deja videoclipul”, a declarat artistul, pentru ziarulring.ro.

Mai mult, Trăistariu a făcut investiții serioase pentru câștigarea acestui premiu. „Am trecut de 25.000 de euro, dar nu cred că e relevant... Sunt capabil să-mi vând şi casa numai să câştig Eurovision. Ruslana (din Ucraina – n.r.), de exemplu, când a câştigat, şi-a vândut locuinţa să poată investi în promovare. Bine, nu e cazul meu, dar, dacă trebuie, faci toate sacrificiile”, a explicat el.

Ceea ce l-a determinat să se înscrie, din nou, în concurs, au fost, spune el, anumite „semne”. „M-am jucat cu zodiacul european şi chinezesc, iar la Săgetător şi la Dragon se spune că 2016 e anul meu. O dată la 12 ani revine un an favorabil carierei, când vei fi în vârf indiferent de bariere. M-a influenţat puţin. În plus, am şi visat prin toamnă că am câştigat Eurovisionul. Aceste semne m-au mobilizat şi m-au încurajat”, a mărturisit Trăistariu.

Videoclipul melodiei a costat 15.000 de euro

De data aceasta, artistul are și o armă secretă. Mihai spune că ceea ce l-a ținut departe de primul loc în anul 2006 a fost lipsa unui spectacol pe măsura melodiei. De aceea, dacă reprezentanții TVR nu sunt dispuși să investească în show-ul pe care și-l dorește, cântărețul va cotiza din buzunarul personal: „Deja am filmat clipul, care a costat 15.000 de euro şi va fi de nivel internaţional pentru că voi lansa noul album în străinătate. Cei de la TVR n-au de investit pentru că dorinţa mea de a câştiga Eurovisionul e prea mare. Pe partea artistică, ei nu trebuie să facă niciun efort, doar să zică: «Da, mergem cu Trăistariu înainte!». Voi achita eu show-ul, costumele, totul... Proiectul e deja gândit cu o echipă internaţională de 25 de specialişti, ştiu deja ce am de făcut, cum va fi show-ul... se construieşte deja un decor. Videoclipul are loc în cosmos, cu nave spaţiale şi totul e ieşit din tipare”.

Cât despre mesajul pe care îl transmite melodia, Mihai Trăistariu spune că este „perfect pentru vremurile actuale”, fiind chiar o poveste de iubire, dar care are un substrat mai profund. „„În povestea piesei, alerg prin Univers după Paradisio. O descopăr pe planeta ei, liniştită şi îmi găsesc fericirea, liniştea şi pacea. Mesajul e despre căutarea iubirii şi a sensului vieţii”, a explicat el.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • mihai traistariu par implant

  Mihai Trăistariu se ambiţionează să aibă o podoabă capilară bogată, însă şi-a pierdut din nou părul. Artistul a mărturisit că după ultimul implant i-au căzut toate firele implantate-

 • mihai traistariu

  Mihai Trăistariu (35 de ani) a reuşit, din nou, să îşi şocheze fanii. De data aceasta, ceea ce i-a surprins pe cei care îl urmăresc pe reţelele sociale nu au fost fotografiile pe care le publică, ci o declaraţie cu privire la decesul uneia dintre cele mai dragi fiinţe din viaţa lui.

 • felix popescu mihai traistariu

  Toamna e vremea schimbărilor! Marți dimineață, 15 septembrie, Mihai Trăistariu (38 de ani) a trecut pentru a patra oară pe la medicul estetician pentru a-și îmbogăți podoaba capilară.

 • Mărin Cornea

  Trăistariu (38 de ani) şi Mărin Cornea (68 de ani) îşi aruncă vorbe grele, după ce Mihai a susţinut, pentru Click!, că doar implanturile de păr l-au scăpat de chelie. În timp ce Mihai îşi arată neîncrederea în reţeta lui Mărin Cornea, pârâtul susţine că rivalul său nu cântă cu căldură în glas, ci doar guiţă pe scenă.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5