Mihai Trăistariu a gafat iar! Ultimele poze publicate pe Facebook, contestate de fani

mihai.jpg

Mihai Trăistariu
FOTO: Arhiva personală

Mihai Trăistariu (38 de ani) face ce face și mai publică pe contul personal de Facebook poze cu el în ipostaze nu tocmai decente. Solistul continuă să-și șocheze fanii cu fotografii care nu-l pun într-o lumină tocmai favorabilă.

Dacă până acum se poza numai în chiloți, în care își scotea în evidență ''bijuteriile'' din dotare, de data aceasta, artistul a dorit să le arate fanilor virtuali faptul că merge la sală. Și nu oricum, ci arătând că a pus ceva mușchi pe el, dar și că fundul îl are mai bombat, mai ceva ca al unei domnișoare. Din păcate, fotografiile respective nu prea au fost pe placul prietenilor, care au considerat că solistul exagerează prea mult.

''A venit vara, așa că trecem la maiou'', a scris Trăistariu în dreptul imaginilor. Reacțiile fanilor au fost și ele pe măsură: ''Ce fund ai, Mihăiță'', ''Ești cam chinuit''!

traistariu.jpg

Solistul își amuză serios fanii virtuali
FOTO: Arhiva personală

 

 

Loading...

Citește și

  • mihai traistariu chiloti

    S-au terminat demult toate discuţiile pe tema Eurovision, aşa că Mihai Trăistariu nu mai are despre ce să-şi dea cu părerea. Disperat că nu i se mai acordă atenţie, artistul a găsit metoda prin care poate fi fi interesant, aşa că s-a pozat iar în chiloţi. Nu este prima dată când solistul recurge la acest truc pentru a se mai vorbi puţin de el. În trecut, Trăistariu a făcut acelaşi lucru şi a prins!

  • mihai traistariu

    Mihai Trăistariu (38 de ani) nu încetează să uimească cu fotografiile controversate pe care le publică pe o rețea socială. Artistul este din ce în ce mai mândru de aspectul lui fizic și nu ezită să le arate asta și fanilor lui de pe internet.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1