Mihai Trăistariu, cuplat, dar nesatisfăcut: „Nici ea nu simte, nici eu nu simt”

mihai.traistariu.jpg

mihai traistariu iubita relatie muschi
De când merge la sală şi se ocupă mai mult de aspectul lui fizic, Mihai Trăistariu primeşte tot felul de propuneri din partea admiratoarelor
Foto: arhivă personală

Deşi are o relaţie de mai bine de trei ani, Mihai Trăistariu (35 de ani) încă mai visează la femeia care să fie independentă financiar şi care să îi facă mulţi copii.

Mihai Trăistariu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de ani buni. Totuşi, Ioana, partenera lui de viaţă, nu pare să îi satisfacă artistului toate nevoile şi dorinţele.

mihai traistariu ioana.jpg

Mihai traistariu ioana relatie iubire
Mihai Trăistariu, alături de Ioana, când a fost numit “cetăţean de onoare” al Mangaliei
Foto: Arhivă personală

 

Mihai Trăistariu, cuplat, dar nesatisfăcut?

"Femeia visurilor mele trebuie să fie vorbăreaţă din cale-afară, isteaţă foc, s-o placă toţi din jurul meu, să mă susţină şi chiar să mă ajute în orice fac, să nu fie plângăcioasă ori morocănoasă, să fie la maximum de veselă şi optimistă, aşa cum sunt şi eu... să mă placă aşa cum sunt, să ştie să-mi facă măcar o ciorbă, să nu se bage în cariera mea cu sfaturi inutile, să înţeleagă că viaţa mea e... pe drumuri şi prin hoteluri... să-mi facă mulţi copii şi să-şi facă bani singură. Nu m-a atras niciodată o femeie care aşteaptă să-i dau eu bani să-şi cumpere nu ştiu ce rochie. Una e să i-o fac eu cadou şi alta e să-mi spună: «Am nevoie de bani să-mi iau lucrul X». Dacă aud de cinci ori într-o săptămână propoziţia asta... mintea mea-mi spune că ea l-a agăţat pe Mihai Trăistariu-vedeta şi nu pe Mihai-omul", a mărturisit Mihai Trăistariu, pentru Ring.

Mihai Trăistariu, alături de Ioana, de trei ani

Va fi sau nu Ioana aleasa lui Mihai Trăistariu? Vom vedea. Până una-alta, solistul recunoaşte relaţia pe care o are, însă mărturiseşte că o ascunde de ochii curioşilor. "Am o relaţie de mai mult timp cu Ioana. Îmi merge bine. Relaţia durează de trei ani şi ceva… Am tot vorbit despre copii, dar nici ea nu simte, şi nici eu nu simt… Am convenit cu ea că nu îmi voi mai expune viaţa privată aşa cum o făceam adesea în trecut. Am constatat că, în showbiz, relaţiile mediatizate durează cel mai puţin. Cu alte cuvinte, poate fără să vrea, presa are tendinţa de a te despărţi de perechea ta. Uită-te la Oana Zăvoranu cu Pepe, la familiile Prigoană şi Columbeanu, la Bianca Drăguşanu cu Victor Slav etc. Presa a intrat prea mult în viaţa lor (le-a cam plăcut şi lor să se expună)... după care totul s-a întors împotriva lor. Şi-atunci, relaţia mea va fi cel mai puţin expusă din tot ce înseamnă cariera mea. E mai bine aşa", a mai dezvăluit Mihai Trăistariu, potrivit aceleiaşi surse.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1