Mihai Trăistariu, criticat de juriu! A fost la un pas să rateze calificarea

mihai.jpg

mihai traistariu eurovision preselectie baia mare
Mihai Trăistariu s-a calificat după mari emoţii
foto: Tatiana Solomon

Cu toate că juriul nu a fost prea indulgent cu Mihai Trăistariu, el reușind să se califice la mustață în finala de duminică, practic fiind al patrulea finalist ales de juriu, cu cel mai mic punctaj, respectiv 33 puncte, artistul speră să dea lovitura la Eurovision.

Mihai Trăistariu s-a visat la Eurovision, însă obsesia lui de a câştiga concursul era să-l scoată din competiţie. Juraţii l-au citicat aspru pentru prestaţia artistică, însă se pare că artistul este de neoprit. În ciuda cuvintelor, care nu au fost tocmai de laudp, artistul s-a mobilizat şi promite că va face o figură frumoasă. ”Am visat realmente că voi câștiga Eurovision și nu e o minciună, am și scris pe Facebook în dimineața respectivă. Acum trei luni. Bine, cred că atât de mare e obsesia de a câștiga, încât până și visele sunt influențate de obsesia asta. Urmăresc concursul de mic. Eu sunt fanatic Eurovision, nu doar un fan, ca și dovadă, sunt a șaptea oară pe scena Eurovision. Am luat întotdeauna preselecția şi tot timpul am fost în top. Îmi amintesc că până la Tornero, când am luat locul 1 am fost așa: pe locurile 2,3, 4, 3, 1. Tot timpul am fost în față, dar nu reușeam, nu găseam o piesă. Tornero e o piesă bombă și am reușit”, a povestit artistul.

traistariu.jpg

mihai traistariu eurovision preselectie baia mare
Mihai Trăistariu are un show desprins din filmele SF
foto: Tatiana Solomon

Solistul speră ca "Paradisio" să aibă mai mare succes ca Tornero, piesa pe care a interpretat-o la Atena în anul 2004, când a adus României locul 4 și cel mai mare punctaj din istoria țării noastre la Eurovision, adică 172 de puncte. "Eu sper că Paradisio va întrece succesul Tornero. Ce am căutat eu? Eu am vrut după 10 ani... dar bine, în fiecare an îmi doream la Eurovision, am vrut să revin în forță, dar nu aveam o piesă bombă. Și când am auzit Paradisio... am zis piesa asta are refren. Se reține din prima ascultare. Asta e cel mai important la o piesă. Dacă nu rămâi cu refrenul în cap, degeaba ai o piesă bună sau show. Trebuie să ai și piesă. Așa au câștigat toate acestea, ca Elena Paparizou, au avut refrene. Asta am vrut și eu... după care am vrut să difere. Strofele mele sunt șoptite, lente, cu refren în forță pe urlet... ca să zic așa. Plus că am băgat o notă lungă de 20 de secunde, ca să impresioneze. Eu sunt remarcat ca o voce, mi-am băgat celebrele triluri, să fie și ele... E un pachet, și mesajul acesta extraterestru, care am vrut să fie diferit... nu s-a făcut la Eurovision, ceva science finction”, a mai spus Mihai. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1