Mihai și Mihaela Constantinescu, poze de colecție de la cununie: «40 de ani de când ne-am cunoscut. Te voi iubi toată viața»

mihaela-mihai-constantinescu_2.jpg

Poză rară de la cununia Mihaelei și a lui Mihai Constantinescu
foto: arhivă personală

Dor și amintiri. Cu asta se înconjoară Mihaela Constantinescu, după moartea bărbatului pe care l-a iubit nebunește. Fosta soție a lui Mihai Constantinescu a scris azi (28 iulie) un mesaj emoționant pe Facebook, în dreptul unor poze de la cununia ei cu marele artist. S-au împlinit 40 de ani când s-au cunoscut.

Mihaela Constantinescu (59 ani), prima soție a lui Mihai Constantinescu, îl plânge și acum pe artistul care a murit la 73 de ani, pe 29 octombrie 2019, după ce a stat 5 luni în comă. Ea a publicat un mesaj emoționant, dar și imagini de colecție de la căsătoria ei cu Mihai. ”S-au împlinit 40 de ani de când ne-am cunoscut... și nu ne-am despărțit niciodată... Trăiești în sufletul meu, te-am iubit, te iubesc și te voi iubi toată viața mea. Îți mulțumesc pentru «Lumea Minunată» de care ne am bucurat împreună și îți plâng amintirea în fiecare zi”, a scris Mihaela pe Facebook. 

mihaela-mihai-constantinescu_3.jpg

Mihaela și Mihai Constantinescu, tineri și îndrăgostiți
foto: arhivă personală

Chiar dacă femeia a recunoscut că nu s-a bucurat de fidelitatea lui Mihai, ea spune că dragostea lor a fost sublimă. Iată cum s-au amorezat! "I-am luat un interviu pentru Cercul de ziaristică al Palatului Pionierilor când aveam 12 ani și el, 26. Ne-am reîntâlnit la nunta lui Bjön Borg cu Mariana Simionescu (n.r. nunta a avut loc acum 40 de ani, în 24 iulie 1980). Eu venisem cu Ilie Năstase și cu iubita lui. M-am dus la Mihai și i-am spus «Ce mai faci?». Îmi făcea plăcere să vorbesc cu el, i-am povestit despre bunicii mei și Mihai m-a rugat să-l duc și pe el acolo, pentru că el nu are rude la țară. Așa a început relația noastră", povestea Mihaela Constantinescu în 2011, în deja celebrul interviu pentru Revista Tango.

mihaela-mihai-constantinescu_1.jpg

Mihaela și Mihai Constantinescu, la cununia civilă
foto: arhivă personală

"M-a cerut de nevastă în pădurea Pustnicu"

Cei doi au fost soț și soție până în 2013, când s-au separat doar în acte, nu și sufletește. Chiar dacă Mihai s-a recăsătorit cu Simona Secrier, o altă femeie care l-a adorat, el și Mihaela au rămas legați de prietenie și de grija pe care și-o purtau unul celuilalt. "M-a cerut de nevastă în pădurea Pustnicu, în genunchi, pe pământul umed, cu ochii în lacrimi. Chiar dacă își promisese că nu se va căsători niciodată cu nimeni, tocmai pentru a se simți liber, la 40 de ani voia să se căsătorească cu mine", spunea Mihaela în "Tango".

Citește și:

Mihai Constantinescu a împlinit 73 de ani. Adevărul despre cum a fost prins în pat cu Anastasia Lazariuc

Marile iubiri ale lui Mihai Constantinescu, unite de suferință: fosta soție, la biserică, actuala, la spital

Loading...
 
 

Citește și

  • Durere mare, oameni mulți, atmosferă apăsătoare și o ploaie măruntă, care se amestecă discret cu lacrimile celor prezenți. Mihai Constantinescu este condus pe ultimul drum azi, 31 octombrie, la Cimitirul Ghencea Militar din București, solistul fiind înmormântat cu onoruri militare. Cele două femei care i-au stat aproape în ultimele luni de viață, fosta și actala soție, sunt un monument de durere.

  • După aflarea veștii că Mihai Constantinescu a murit, două dintre cele mai importante femei din viața acestuia, Simona Secrier și Mihaela Constantinescu, au rămas împietrite de durere, neașteptându-se la această turnură a situației. Acestea au anunțat decesul artistului în mediul online, acolo unde i-au scris acestuia și mesajele lor emoționante de adio.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1