Mihai Morar, copleșit de dovada de dragoste de la una din fiicele sale

mihai_morar.jpg

mihai morar mic dejun
Mihai Morar (35 de ani) are mare grijă să nu pună "colăceii" la loc
Foto: Facebook

Mihai Morar este fericitul tată a două gemene care cresc frumos și armonios, Mara și Cezara, în vârstă de opt ani. Cele două fetițe îi fac zilele mai frumoase realizatorului radio și tv și demonstrează mai mereu cât sunt de atașate de el.

Indiferent că este ziua lui de naștere sau au de făcut vreo compunere pentru școală, fiecare ocazie devine una bună pentru a-și exprima admirația și dragostea față de părintele lor. Așa se face că, tema dată de învățătoarea lor, un scurt eseu cu titlul "Tatăl meu", a făcut-o pe Cezara să scrie câteva rânduri simple, dar sincere și pline de substanță, în care a subliniat calitățile pe care le vede prin ochii ei de copil inocent.

"Probabil cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care am primit-o vreodată", a scris Mihai pe pagina lui de Facebook, acolo unde a și publicat imaginea cu motivul lui de fericire din această seară.

morar.jpg

mihai morar
Compunerea Cezarei i-a ajuns la inimă lui Mihai
Foto: Facebook

fetite_morar.jpg

fetite mihai morar
Fetițe lui Mihai Morar, Mara și Cezara
Foto: Facebook
Loading...
 
 

Citește și

 • fetite mihai morar aniversare 8 ani mara si cezara

  Moș Nicolae a venit și la vedetele de la noi, care au avut grijă să-și lustruiască ghetele și să le pună la ușă. Conform tradiției, Moșu’ a venit cu dulciuri și fructe și nu s-a lăsat impresionat de numărul mare de încălțări găsite în parg. Cel mult s-a amuzat copios, mai ales că în unele case a găsit și instrucțiuni clare.

 • mihai morar radio tv realizator

  Mihai Morar a ajuns cu întârziere marţi dimineaţa la pupitru. Omul de radio a mărturisit când a intrat în emisie că a avut o dimineaţă aglomerată pe care a început-o în forţă alături de gemenele sale, Mara şi Cezara, în vârstă de 8 ani. Curioase să vadă ce le-a lăsat Moş Nicolae în ghete, fetiţe s-au trezit cu noaptea în cap pentru a găsi cadourile.

 • mihai morar radio tv realizator

  Mihai Morar este un norocos. În urmă cu opt ani i-a tremurat sufletul de emoţii şi de griji, atunci când au venit pre lume înainte de termen cele două fetiţe ale sale. Acum, prezentatorul tv este mândru de copiii lui şi a împărtăşit cu toată lumea bucuria de a le avea în casă pe Mara şi Cezara.

 • mihai morar nas de botez

  Mesajele au curs vineri (14 octombrie) pentru Mihai Morar. Omul de radio şi tv a împlinit 35 de ani, iar cadourile au început să sosească pentru el încă de la miezul nopţii. Cele mai frumoase sunt cele pe care le-a primit de la gemenele sale, Mara şi Cezara. Fetiţele i-au dăruit un cadou simbloic, care i-a "topit" inima prezentatorului.