Mihai Morar, scandal cu o invitată: "Nu m-a abuzat sexual"

morar.jpg

delia antal emisiune mihai morar
Mihai Morar prezintă emisiunea "Răi da' buni" de la Antena Stars
Foto: arhivă personală
Citeste tot despre: 

În goana după audienţă, Mihai Morar şi membrii echipei "Răi da' buni", de la Antena Stars, au făcut o gafă de proporţii.

Prezentatorul emisiunii de la Antena Stars a avut-o invitată, marţi seara, pe actriţa Delia Antal. Gafa a apărut imediat cum blonda a intrat în platoul emisiunii şi a văzut ce scria pe burtieră: "Povestea terifiantă a Deliei Antal. Abuzată sexual de tată. Aruncată în închisoare".

Actriţa a vrut să fie scoasă această burtieră, deoarece ea nu a fost niciodată abuzată sexual, aşa cum scria, iar Mihai Morar a încercat să o convingă că, de fapt, chiar ea a mărturisit asta, la el în emisiune.

delia12.jpg

delia antal emisiune mihai morar
Delia Antal, şocată de neadevărul scris pe burtiera emisiunii "Răi da' buni"
Captură Antena Stars

 

"Nu vreau să fiu luat de prost, tu ai spus în emisiune că tatăl tău te-a bătut", a spus moderatorul emisiunii, fără să-şi ceară însă scuze pentru neadevărul creat.

"Nu este adevărat. Vă rog să scoateţi asta. Să nu vadă cumva mama sau mătuşile mele. Am spus de mai multe ori că tata m-a bătut când eram mică, dar asta nu înseamnă că m-a abuzat sexual. Deşi el a fost sever, noi ne-am iubit. Tata ne făcea toate poftele, ne adora, dar când era băut, era cel mai oribil om", a mărturisit Delia Antal, moment în care burtiera respectivă a fost scoasă.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1