Mihai Morar a sărbătorit 12 ani de căsnicie. Ce mire tânăr a fost!

12-13-vedete-2-col-mihai-morar.jpg

Mihai avea doar 24 de ani când s-a însurat cu Gabriela
Citeste tot despre: 

Pentru Mihai Morar (36 ani) şi soţia lui, Gabriela, ziua de duminică, 10 iunie, a fost una specială, căci au sărbătorit 12 ani de căsătorie, 12 ani de când au făcut nuntă de pomină la Baia-Mare, oraşul natal al vedetei radio-TV.

Cei doi s-au cunoscut pe vremea când erau colegi la radio, iar de atunci au rămas împreună. Prezentatorul emisiunii ”Răi da’ buni”, de la Antena Stars, a pus pe Facebook o imagine deosebită cu el şi soția lui, din ziua în care au devenit soţ şi soţie. “De 12 ani în filmul nostru. Familia Morar”, a scris Mihai în dreptul fotografiei din 10 iunie 2006. De atunci, viaţa lor s-a schimbat foarte mult. Alcătuiesc o familie fericită, alături de fetele lor, gemenele Mara şi Cezara, în vârstă de 9 ani și jumătate, iar acestea le aduc zâmbetul pe buze, în fiecare zi.  

Loading...

Citește și

  • Mihai Moraru are o viaţă plină, o multitudine de proiecte profesionale, însă îţi găseşte timp să se ocupe de ceea ce îl face fericit şi să aprecieze bucuriile simple. Este un prezentator de succes, un soţ iubit şi tatăl a două fetiţe de nouă ani care nu ezită să îţi exprime dragostea faţă de el.

  • Vedetele sunt topite după cățelușii lor, care au devenit practic membri cu drepturi depline ai familiei, fiind răsfățați mai ceva ca niște prințișori. Au propria căsuță în vilele celebrilor stăpâni, iar cei de talie mică beneficiază chiar și de colecții de hăinuțe, în funcție de anotimp, dar și de jucării.