Mihai Morar, înlocuit în emisiunea „Răi da' buni”, pe motive de sănătate

mihai_morar_11.jpg

mihai morar,
Mihai Morar se confruntă cu o răceală ce nu l-a lăsat să mai ajungă la filmări
Foto: Facebook

Prezentatorul tv Mihai Morar și-a îngrijorat telespectatorii atunci când nu a apărut pe micile ecrane, pentru a modera emisiunea „Răi da' buni”.

Mihai Morar a fost înlocuit la emisiunea pe care acesta o prezintă la Antena Stars, după ce s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate. O altă vedetă îi va ține locul până când acesta se va simți mai bine, emisiunea fiind difuzată în continuare, însă absența lui neanunțată a pus pe gânduri telespectatorii.

Prezentatorul TV a liniștit ulterior publicul, susținând că starea sa de sănătate nu este una gravă, dar a luat contact cu un virus care i-a declanșat o răceală serioasă, după ce a fost la Iași, oraș în care se va desfășura în acest an „Forza ZU”. Acesta a mai anunțat că va urma un tratament medicamentos împotriva răcelii, care să-l pună pe picioare cât mai repede și să poată reveni astfel pe micile ecrane, așa cum ne-a obișnuit.

mihai_morar.jpg

mihai morar,
Mihai Morar, promovând „Forza ZU” la Iași
Foto: Instagram

Cea care l-a înlocuit pe Mihai Morar la emisiunea difuzată pe Antena Stars a fost Oana Turcu, soția lui Cristi Brancu, unul dintre moderatorii emisiunii „Agenția VIP”. Prezentatorul a fost nevoit să stea în pat, simțindu-se rău din cauza cumplitei răceli și nu a reușit să ajungă nici la emisiunea de la Radio ZU pe care o prezintă în fiecare dimineață alături de colegul lui, Daniel Buzdugan.

Mihai nu este singurul prezentator de la Antena Stars care se confruntă cu probleme, Cristi Brancu fiind rănit după ce în emisiunea sa a avut loc un accident, atunci când un ciob dintr-un pahar spart i-a ricoșat  în zona frunții. „De supărare că a pierdut la un joc de cărţi în direct, invitatul meu, manelistul Asu, a aruncat cu două pahare cu apă pe mine. Unul s-a spart de masă, iar un ciob m-a tăiat pe frunte, iar celălalt pahar m-a lovit în cap. Am fost la farmacie, mi-a dat un plasture special, pe care trebuie să-l port. Rana e cam adâncă, m-a doftoricit soţia mea”, a declarat acesta.

 

 

Loading...

Citește și