Mihai Morar a împlinit 35 de ani. Cadoul fetiţelor l-a topit

mihai_morar_2.jpg

mihai morar nas de botez
Mihai Morar a botezat o fetiţă la Timişoara
foto: Arhiva Personală

Mesajele au curs vineri (14 octombrie) pentru Mihai Morar. Omul de radio şi tv a împlinit 35 de ani, iar cadourile au început să sosească pentru el încă de la miezul nopţii. Cele mai frumoase sunt cele pe care le-a primit de la gemenele sale, Mara şi Cezara. Fetiţele i-au dăruit un cadou simbloic, care i-a "topit" inima prezentatorului.

Mihai Morar este cel mai fericit tătic şi are şi motive să fie aşa. A fost aşteptat acasă de soţie şi de cele două fete ale cuplului, care nu au uitat de aniversarea vedetei tv. Mândru că gemenele s-au gândit la el, prezentatorul tv a publicat imagini cu "atenţiile" pe care cele două fete le-au făcut cu mânuţele lor.

morar.jpg

felicitari gemene mihai morar aniversare 35 de ani
Mihai Morar a publicat felicitările fetiţelor pe Internet
foto: arhiva personală

Mara şi Cezara au făcut felicitări speciale pentru tatăl lor în care i-au transmis că este cel mai bun tată şi cât de mult îl iubesc. Cuvintele de dragoste l-au măgulit pe Mihai Morar. "Când ajungi acasă la miezul nopții și îți dai seama că ai ajuns la miezul vieții", a scris omul de televiziune la descrierea imaginilor cu cele două cadouri de suflet. 

morar_nas_botez.jpg

mihai morar nas de botez timisoara
Mihai Morar soţia lui Gabriela, gemenele şi finii
foto: arhiva personală

 

Loading...
 
 

Citește și

  • mihai morar nas de botez

    Prezentatorul tv s-a aflat din nou în ipostaza de părinte spiritual. Dacă anul trecut boteza un copil, în America, vineri ( 2 septembrie) omul de televiziune şi soţia lui, împreună cu cele două fetiţe gemene, au creştinat o fetiţă la Timişoara.

  • Mihai Morar, Daniel Buzdugan, radio ZU, scandal rasim, sanctiune, Kamara, Congo

    Nu mai au liniște din 26 mai, de când remarcile rasiste pe care le-au făcut în emisiunea “Morning Zu” au aruncat Internetul în aer. Cei doi realizatori, Mihai Morar (34 de ani) și Daniel Buzdugan (41 de ani), și-au pus țara în cap, dar mai ales pe artiștii de culoare de la noi, din cauza unor comentarii cum rar s-au mai auzit în audiovizual. În direct la Radio ZU, cei doi i-au numit pe fotbaliștii și pe suporterii congolezi, „maimuțe”, “gorilieni”, “cimpanzei”. Solistul Kamara și-a exprimat primul dezgustul.

  • morar buzdugan

    Nu mai au linişte de când au comis o gafă de proporţii. Mihai Morar şi Daniel Buzdugan au ajuns subiect de discuţie la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA).Vicepreşedintele CNA a dezvăluit care au fost propunerile de sancţionare după ce realizatorii radio i-au numit pe fotbaliştii congolezi “maimuţe”, “cimpanzei”, “gorilieni”, iar acestea nu sunt deloc mici.

  • Este un celebru om de radio şi televiziune, însă succesul lui Mihai Morar i se datorează în proporţie de 50 la sută Gabrielei. Îi este soţie de şapte ani iar secretul căsniciei este respectul şi iubirea. Pentru prima dată, doamna Mihai Morar a vorbit despre familia ei şi ne-a vândut un pont important despre trăinicia unei familii.   

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1