Mihai Morar, de urgență cu fetița la spital înainte de Revelion

mihai-morar-familie-fetita-spital-revelion.jpg

Mihai Morar a mers cu una dintre gemene la spital, înainte de Revelion
Foto: Instagram

Înainte de trecerea în Noul An, familia lui Mihai Morar a trecut prin multe emoții și clipe de spaimă, în urma unui incident neplăcut ce a avut-o ca protagonistă pe una dintre fetițele gemene ale îndrăgitului prezentator TV. Moderatorul și Mara și-au petrecut perioada de dinainte de Revelion în spital, după ce micuța s-a accidentat la mână.

Sărbătorile de iarnă l-au pus la grea încercare pe tăticul Mihai Morar în acest an! Prezentatorul TV este un familist convins și orice clipă petrecută alături de cei dragi aduce în sufletul acestuia multă împlinire, dat fiind faptul că deși programul încărcat și cariera sa care trebuie menținută la un anumit nivel îi ocupă majoritatea timpului, Mihai nu uită că familia este una dintre cele mai de preț realizări din viața unui om.

mihai-morar-familie-craciun.jpg

Mihai Morar a petrecut Crăciunul în familie
Foto: Instagram

Fetița lui Mihai Morar, internată în spital înainte de Revelion

Dacă Mihai Morar și soția acestuia, Gabriela, împreună cu cele două fetițe gemene pe care le au împreună, Mara și Cezara, au avut parte de un Crăciun liniștit și fericit, în Bucovina, se pare că Anul Nou vine, ca întotdeauna, cu noi provocări. Una dintre gemenele prezentatorului TV, Mara (10), s-a accidentat destul rău la mână și a avut nevoie urgent de îngrijire medicală de specialitate, fiind internată în spital.

În tot acest timp tăticul ei i-a fost alături, bineînțeles, și, deși nu a specificat cu exactitate cauza accidentului, Mihai Morar a ținut să împărtășească și cu urmăritorii săi virtuali această experiență neplăcută pe care a trăit-o înainte de intrarea în Noul An. 2019 o să îi prindă, totuși, zâmbitori pe cei doi, în ciuda incidentului, având în vedere că Mara se simte mai bine și va putea în curând să dea uitării pățania și să o lase în 2018.

mihai-morar-fetita-spital.jpg

Mihai Morar a petrecut 24 de ore în spital cu fetița lui
Foto: Instagram

Mihai Morar a publicat pe rețelele de socializare o imagine alături de fetița lui, de pe patul de spital. Imaginea a fost însoțită și de un mesaj pentru admiratorii săi, într-o notă ușor „povățuitoare”, având în vedere experiența trăită. „Morala ultimei zile din 2018. După 24 de ore într-un salon de spital. Visați, dar nu vă faceți planuri. Munciți pentru vise, dar nu vă puneți rezoluții. „An nou fericit!” nu înseamnă nimic. La mulți ani. Cu sănătate! E tot ceea ce contează. Mara și Tati”, a scris Mihai Morar în mediul online.

 

Loading...

Citește și

  • Puţini mai respectă tradiţia de a împodobi bradul în Ajunul Crăciunului, iar mulţi au început încă de pe 1 decembrie să îşi aleagă decoraţiunile. Andreea Bănică, Deea Maxer, Roxana Nemeş şi Mihai Morar au făcut şedinţe foto speciale. Click! te invită să te inspiri din alegerile lor.

  • Ziua de joi, 8 noiembrie, aduce cu sine mulți sărbătoriți! Cu ocazia sărbătorii Sfinţilor Arhangheli Mihail și Gavril, majoritatea persoanelor care poartă aceste nume s-au pus pe petrecut! Nu este și cazul lui Mihai Morar, însă, care a ales să-și aniverseze ziua de nume într-un mod cu totul special și diferit față de restul celor ce se bucură astăzi de numele lor de sfânt. Iată despre ce este vorba!