Mihai Morar, cel mai împlinit tătic. Ce scrisoare impresionantă a primit de la fiica sa

Mihai Moraru are o viaţă plină, o multitudine de proiecte profesionale, însă îţi găseşte timp să se ocupe de ceea ce îl face fericit şi să aprecieze bucuriile simple. Este un prezentator de succes, un soţ iubit şi tatăl a două fetiţe de nouă ani care nu ezită să îţi exprime dragostea faţă de el.

Mihai Morar şi fetiţele lui, Mara şi Cezara au o relaţie cât se poate de specială, cele mici suprinzându-l adesea în mod plăcut pe prezentator. Recent, Mihai a primit o mică poezie de la una dintre fiicele sale, Cezara, care l-a impresionat profund, aşadar a decis să împrtăşească mesajul acesteia cu prietenii săi virtuai. Internauţii au fost la rândul lor impresionaţi de poezia scrisă de cea mică şi i-au adresat lui Morar numai cuvinte frumoase despre educaţia pe care a primit-o copila în cadrul familiei. 

"Noaptea-i noapte, Ziua-i zi,Toți suntem copii, Chiar dacă adulți am fi.", i-a scris Cezara tatălui ei, Mihai Morar. 

Mihai Morar este un om ocupat, dar a decis să îşi transforme o altă pasiune de a sa în sursă de venit. Este pasionat de cafea şi băutura aceasta magică îl ajută să ducă la sfârşit planurile pe care le are într-o zi aglomerată, aşa că a hotărât să îşi creeze propria oază de linişte în jungla bucureşteană, deschizându-şi o cafenea în unul dintre cele mai aglomerate locuri din Capitală. 

buzdugan_si_morar.jpg

Foto
Mihai şi-a invitat prietenul şi colegul la cafenea
Foto:Arhivă personală

Morar nu este singura vedetă autohtonă care are o astfel de afacere. Dani Oţil este proprietarul unui restaurant cu pretenţii din Bucureşti, în timp ce Mugur Mihăiescu, cunoscut pentru rolul poliţistului Garcea, deţine mai multe localuri în Centrul Vechi. 

loading...
Loading...

Citește și