Mihai Morar, în acţiune: dă la coasă în curtea casei de la ţară!

14_7.jpg

În plină acțiune, în localitatea Firiza

Mihai Morar (37 de ani) este nu numai un talentat realizator de emisiuni la Radio Zu, ci și un fiu, un tată și un soț de nota zece. În vacanța de vară, el a îmbinat utilul cu plăcutul, astfel că, după ce a bifat un concediu în Italia, inclusiv la Veneția, alături de părinți, dar și de gemenele lui, Mara și Cezara, în vârstă de 11 ani, Mihai a dat o fugă și la casa de țară, în Firiza, localitate din Județul Maramureș.

Deși ar fi putut să stea cu burta la soare, iată că el a dat o mână de ajutor și s-a apucat de cosit iarba din curte, filmuleț care i-a adus multe laude din partea admiratorilor săi. Asta ca să compenseze faptul că nu poate ajunge la sala de sport, unde are abonament.

14_8.jpg

A bifat o vacanță la Veneția

 Mihai și-a încărcat bateriile pentru un nou sezon al emisiunii ”Rai, da buni”, de la Antena Stars. Acesta își rotunjește veniturile din afaceri, fiind patronul unei cochete cafenele din buricul Capitalei. Mihai Morar a trecut din nou la scutece, după ce soția lui, Gabriela Morar (42 de ani) a născut-o pe Roua, în urmă cu aproape două luni. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1