Mihai Mitoşeru spune totul despre nuntă, copii și moartea socrului

79b9251d-9e78-478b-9759-f437e4b85468.jpg

Mihai Mitoseru, Noemi Mitoseru, nunta, botez, copii, tragedie, Kanal D, interviu
Mihai şi Noemi sunt acum în Dubai

După ce ani de zile şi-a asociat imaginea cu emisiunile de bingo, de ceva timp Mihai Mitoşeru (42 de ani) s-a mutat la Kanal D, unde face emisiuni cu nunţi. Are o nouă parteneră la emisiunea “Se strigă darul”, pe Dianna Rotaru, şi ne-a povestit, înainte de a pleca în vacanţa din Dubai, ce planuri are pentru următoarea perioadă. El şi soţia lui, Noemi Mitoşeru, de profesie stewardeză, au amânat cununia religioasă de anul trecut, după ce tatăl lui Noemi s-a stins pe neaşteptate (n.r. în august 2017).

Click! Aţi amânat cununia religioasă după moartea socrului tău. Aţi reprogramat evenimentul?

Mihai Mitoşeru: Am mers la starea civilă în decembrie 2015, suntem de 12 ani împreună. Nunta nu am putut să o facem anul trecut, pentru că moartea socrului meu ne-a luat pe toţi prin surprindere şi în special pe unii dintre invitaţi, care veneau din America sau din alte ţări, şi care îşi luaseră biletele din timp. Norocul nostru a fost că ne-au înţeles că nu aveam ce să facem într-o astfel de situaţie. Şi-au anulat toţi biletele. N-am stabilit o altă dată. La vremea respectivă puteam să facem nunta, vorbisem cu părintele, care a zis că putem face ceremonia, însă nu eram pregătiţi sufleteşte. Nu puteam să facem o petrecere şi să ne distrăm, să mâncăm şi să bem, că nu eram genul. Şi poate facem 2 în 1. Şi nunta, şi botezul. Momentan nu e rost de botez, dar lucrăm la treaba asta. Lucrurile se aranjează în viaţă şi Dumnezeu are un plan cu noi. Şi noi îl vom respecta şi vom merge pe planul lui. Momentan noi nu avem planuri legate de cununia religioasă, însă vor urma.

5d6900ff-a288-4bd6-be1b-0a2593da34b1.jpg

Mihai Mitoseru, Noemi Mitoseru, nunta, botez, copii, tragedie, Kanal D, interviu
Mihai Mitoşeru se distrează în Dubai

Prezinţi în continuare “Se striga darul”, la Kanal D, şi chiar ai o nouă parteneră, pe Dianna Rotaru.

Am semnat anul trecut pe 6 ediţii şi au mers foarte bine, astfel că filmez în continuare. Din păcate, Andreea Mantea nu mai poate continua, filma de luni până duminică, iar acum am o nouă parteneră. S-a făcut un casting şi s-a ales. După Postul Paştelui vor începe filmările şi veţi vedea ce nebunii am mai făcut. Din cele 10 vedete care s-au prezentat la casting, toate au fost foarte bune şi am fost impresionaţi de toate. A fost greu de ales. E greu să iei o persoană necunoscută şi să o înveţi meserie. Au fost multe fete talentate, mai talentate decât credeam eu.

În afară de televiziune, ce mai faci?

Am evenimente de-mi crapă capul. Din februarie, până de Revelion inclusiv, cum am avut şi anul trecut. Am toată agenda ocupată. Dar mai am timp să plecăm în martie într-o vacanţă în Dubai (n.r. unde se află chiar acum) şi să vizităm câteva locuri, despre care am auzit că ar fi wow.

dianna_rotaru_si_mihai_mitoseru_-_se_striga_darul.jpg

Mihai Mitoseru, Noemi Mitoseru, nunta, botez, copii, tragedie, Kanal D, interviu
Diana Rotaru şi Mihai Mitoşeru fac echipă la Kanal D

Cu ce se ocupă soţia ta, Noemi?

Soţia mea e stewardeză şi ne mai vedem prin aeroport, nu-mi permite programul să plec cu ea. Îmi aduc aminte de început, că mergeam cu ea peste tot. Acum nu mai avem timp. Era asistenta lui Danutz SRL, Dan Bittman, de la TVR. Dansa în trupa lui Cristi Geamănu. A dansat la Antena 1, Pro TV, Kanal D şi apărea la TV mai des ca mine, cam cum apare mama acum, la toate emisiunile unde e invitată. Mama (Camelia Mitoşeru) spune ce gândeşte, asta îmi place. Chiar dacă greşeşte, ea spune ce gândeşte. Are şi o experienţă de viaţă şi e profesionistă, îşi permite să vorbească. Dacă ai experienţa vieţii ştii să vorbeşti.

18-19-vedete-2-col-mitoseru.jpg

Mihai şi Noemi s-au cununat civil în decembrie 2015
foto: arhivă personală

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1