Mihai Mitoșeru, împăcare cu fosta nevastă, pe patul de spital: «A venit la el ca o soție îngrijorată»

mihai-mitoseru-noemi.jpg

Mihai Mitoșeru și Noemi Dragomir s-au împăcat, la opt luni de la divorț

Mihai Mitoșeru (44 de ani) răsuflă ușurat, după ce, zilele trecute, a trecut pe lângă moarte, în urma unor probleme de sănătate. Iată însă că necazul a venit la pachet și cu o dulce împăcare, cu Noemi Dragomir (32 de ani), femeia de care divorțase anul trecut.

La câteva ore după ce a suferit o intervenție chirurgicală, pe 2 iulie, Mihai Mitoșeru a publicat un filmuleț pe rețelele de socializare, prin intermediul căruia le explica prietenilor virtuali despre necazul prin care a trecut: „Puteam să mor, puteam să mor în acea clipă! Și, veniți aici! De ce vă zic: «Veniți aici!»? Pentru că, dacă aveți cumva varice, indiferent dacă nu se văd, sunt mai mici sau mai mari, nu știu ce, veniți măcar la un control, pentru că, Doamne ferește, eu m-am operat acum. A zis domnul doctor: «Azi, te operez, nu mâine!». Mulțumesc prof. dr. Mircea Pătruț și echipei medicale!”.

mihai-mitoseru-spital.jpg

Mihai a suferit o operație complicată de varice

Medicul lui a adăugat: „Am observat cheaguri sanguine de diverse dimensiuni, a trebuit să facem operația de urgență, să le scoatem, pentru că altfel, se duceau la inimă. Apărea o embolie cardiacă sau la plămâni și se încheia”. Acum, actorul Mihai Mitoșeru se simte bine: ” Sunt acasă, mă recuperez. După operație zâmbetul îți reapare pe buze. Încep sa realizez ce se putea întâmpla. În urmă cu 3 ani, socrul meu a murit din același motiv! Dacă nu mă suna Adriana Bahmuțeanu să mă întrebe dacă nu vreau să mai fac un control, ca să văd dacă totul e bine, habar nu aveam că am un cheag de sânge care putea pleca în orice clipă către inimă!”.

18-19-vedete-2-col-mitoseru.jpg

Mihai şi Noemi s-au cununat civil în decembrie 2015

Adriana Bahmuțeanu a povestit vineri despre împăcarea lui Mihai cu fosta soție: ”Când a aflat că va fi operat, Mihai a sunat-o pe Noemi, iar ea a venit la spital imediat, deși era la o sală de sport. A vorbit cu medicii, l-a încurajat, apoi i-am lăsat pe amândoi acasă, i-am dus cu mașina mea. Era îngrijorată pentru el, așa cum e îngrijorată o soție pentru bărbatul ei”, a povestit Adriana, vineri, la matinalul Antenei Stars.

Mihai și Noemi au divorțat anul trecut

Mihai și Noemi au pus punct căsniciei pe 18 octombrie 2019, după o relație de 13 ani: ”Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite, eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane, și de trei luni a plecat la mama ei! Știu ca ne iubim, dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună și vreau să fie fericită toată viața”, menționa Mihai Mitoșeru, pe Facebook.

Citește și:

Șir de blesteme în dragoste pentru Mihai Mitoșeru. A încercat de trei ori să se însoare

Mihai Mitoșeru a divorțat: «Am semnat actele, sper să fim fericiți. Separat!»

Loading...

Citește și