Mihai Mitoşeru e terminat după ce medicii i-au dat verdictul: «Eu nu pot să tac nici 5 minute!»

mihai_mitoseru.jpg

mihai mitoseru
Mihai Mitoșeru
foto: Kanal D

E cumplit ce se întâmplă cu Mihai Mitoşeru! Prezentatorul urmează să intre obligat-forţat în pauză vocală, iar acest verdic al medicilor l-a speriat teribil. Specialiştii i-au interzis să mai vorbească, din cauza unei laringite care i-a făcut adevărate probleme.

Mihai  Mitoșeru (43 ani) se confruntă cu mari probleme de sănătate. Prezentatorul de la Kanal D răcește foarte ușor, iar o laringită acută i-a dat mari bătăi de cap în ultima perioadă, încât medicii au luat o decizie radicală: i-au interzis să mai vorbească și neapărat să facă o pauză vocală de două săptămâni. Acest lucru este destul de complicat pentru Mitoșeru, având în vedere că are filmări la Kanal D, iar în pararel este prezentator la diverse evenimente.

mitoseru.jpg

mihai mitoseru
Mihai Mitoşeru a fost la spital, iar medicii nu i-au dat veşti tocmai bune
Foto: arhivă personală

”Din cauza unei laringite profesorul Zainea (prieten de 12 ani) mi-a zis să fac repaus vocal două săptămâni! Eu nu pot să tac nici 5 minute!”, a scris Mitoșeru pe contul personal de Facebook, mesajul lui fiind unul de-a dreptul disperat. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Mihai Mitoşeru pare urmărit de un blestem. Noua achiziţie a postului Kanal D a încercat să se însoare de trei ori, dar de fiecare dată câte o tragedie l-a împiedicat să ajungă la altar.

  • Mihai Mitoseru, Noemi Mitoseru, nunta, botez, copii, tragedie, Kanal D, interviu

    După ce ani de zile şi-a asociat imaginea cu emisiunile de bingo, de ceva timp Mihai Mitoşeru (42 de ani) s-a mutat la Kanal D, unde face emisiuni cu nunţi. Are o nouă parteneră la emisiunea “Se strigă darul”, pe Dianna Rotaru, şi ne-a povestit, înainte de a pleca în vacanţa din Dubai, ce planuri are pentru următoarea perioadă. El şi soţia lui, Noemi Mitoşeru, de profesie stewardeză, au amânat cununia religioasă de anul trecut, după ce tatăl lui Noemi s-a stins pe neaşteptate (n.r. în august 2017).

  • Noemi, soția lui Mihai Mitoșeru, unul dintre prezentatorii emisiunii „Se strigă darul!”, a anunțat că ea și partenerul ei se gândesc serios la întemeierea unei familii, dorindu-și amândoi copii. Deși cuplul nu a apucat încă să organizeze cununia religioasă, cei doi sunt deja căsătoriți civil și nici nu-și mai pun problema nunții în viitorul apropiat. Dacă inițial Noemi dorea copii abia după ce fericitul eveniment ar fi avut loc, acum aceasta a dezvăluit că dacă se întâmplă să rămână însărcinată acest lucru va fi o binecuvântare și o va primi ca atare.

  • Mihai Mitoșeru susține că s-a îmbolnăvit din cauza gălăgiei care provine de la o sală de fitness, deschisă în apropierea apartamentului său. Acesta le-a explicat fanilor de pe rețelele de socializare care sunt motivele pentru care nu a mai avut parte de odihnă și de liniște, în ultima perioadă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1