Mihai Mitoșeru a dezvăluit motivul care a dus la divorțul de Noemi, femeia cu care a fost 13 ani

mihai_mitoseru_sotie.jpg

mihai mitoseru si sotia la roma
Acum câteva luni, Mihai și Noemi zâmbeau fericiți în vacanță, dar acum au decis să o ia pe drumuri separate
Foto: arhivă personală

Păreau unul dintre cele mai sudate cupluri din lumea mondenă, ba mulți se așteptau să danseze și la nuntă, după ce le fuseseră alături la cununia civilă, dar Mihai Mitoșeru (44 de ani) și soția sa, Noemi (32 de ani), au decis să o ia pe drumuri separate. Au fost împreună 13 ani, dintre care patru căsătoriți, au trecut prin bune și prin rele, dar acum sunt hotărâți să dea o șansă fericirii și separat.

Prezentatorul de la Kanal D și consoarta sa, care lucrează ca însoțitor de zbor, și-au dat seama că își doresc lucruri diferite și că nu mai pot continua să meargă pe drumul vieții împreună. Nu a fost vorba de înșelat, de avere sau de violență și vicii, așa cum a ținut să explice Mihai pe rețelele sociale, unde a încercat să dea și un "diagnostic" al rupturii dintre ei: obișnuința.

"Toată lumea încearcă sa găsească un motiv real al despărțirii noastre. Asta facem și noi doi de trei luni! Din păcate nu am plecat cu alta, nu a fost ea cu altul, nu ne-am bătut, nu avem “mobila” de împărțit! La noi (după 13 ani!) a intervenit ce e cel mai rău: obișnuința! Și nu am știut sa facem ceva sa trecem peste! Nu cred ca e bine sa trăim din inerție, nu avem copii care sa ne țină împreuna, meritam sa nu pierdem nici măcar o zi in care sa putem sa fim Fericiți! Împreuna sau separat! De data asta am hotărât amândoi sa încercam separat! Sper din toată inima mea ca Noemi sa fie și mai fericita decât a fost in ultimii 13 ani si știu ca si ea îmi dorește la fel. Vă mulțumesc tuturor pentru faptul ca sunteți lângă noi", a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook.

Cum a anunțat Mihai Mitoșeru divorțul de Noemi

mihai_mitoseru_noemi.jpg

mihai mitoseru noemi
Mihai Mitoșeru și Noemi s-au căsătorit după 9 ani de relație, în 2015
Foto: Sever Gheorghe

 

Știrea că Mihai Mitoșeru divorțează a părut inițial o glumă. Însă vedeta tv a adus toate argumentele prin care demonstrează clar că situația prin care trece este cât se poate de reală. Culmea este că decizia a survenit la două luni după ce au avut o vacanță aniversară la Florența. Așadar, nimic nu prevestea divorțul, însă iată că situația era pe butuci de un an, iar cei doi au mascat foarte bine totul. La începutul lui septembrie, Mihai a anunțat divorțul de Noemi: "Am avut bunul simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul când mă întreabă toată lumea de ce sunt singur! După o relație de 13 ani, am hotărât ca săptămâna viitoare să mergem la notar și să divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane) și, de 3 luni, a plecat la mama ei! Știu că ne iubim (e greu sa treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau sa fie fericita toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pt mine!".

 

Citește și:

Șir de blesteme în dragoste pentru Mihai Mitoșeru. A încercat de trei ori să se însoare

Iat-o pe soția lui Mihai Mitoșeru fără sutien, cu sâni naturali! Silicoanele au adus divorțul

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1