Mihai Jurca şi-a împlinit visul din copilărie: a ajuns în Bahamas

15-s-4.-3col-.jpg

Purceii stau pe plajă şi “cerşesc” mâncare de la turişti
Citeste tot despre: 

7 zile în Bahamas şi nişte experienţe de care o să-şi aducă aminte şi la 90 de ani.

De asta a avut parte Mihai Jurcă, prezentator meteo la Antena 1 şi blogger de travel.
„Când eram mic şi ne rupeam genunchii în spatele blocului, ca toţi copiii, aveam câteva vorbe. Vorbeam de milioane de miliarde de catralioane şi de catraliarde atunci când pornea o discuţie care implica bunuri numărabile. Iar când povesteam pe unde or să ne ducă părinţii în vacanţă şi minţeam de ne creştea nasul mai ceva ca lui Pinocchio, într-un final spuneam Bahamas.

Pentru noi, Bahamas era absolutul. Capătul lumii. Mai departe de Bahamas nu mai exista nimic. Şi uite că ce le povesteam prietenilor mei de joacă mi s-a întâmplat la finalul anului trecut”, spune Mihai Jurca pe blogul lui. A stat în trei hoteluri, ca să testeze cât mai multe, şi a vizitat câteva insule de vis. Pentru că Bahamas-ul nu este o singură insulă, aşa cum poate ai impresia, ci sunt peste 700, multe dintre ele nelocuite, unele private, altele mai mari, altele mai mici.

„Bahamas nu se rezumă la câteva ore în Nassau şi Paradise Island, cum fac majoritatea turiştilor. Desigur, ei iau o croazieră, acostează în portul Nassau, îşi cumpără 2-3 suveniruri, merg la plajă, se plimbă puţin şi zic că au fost în Bahamas. Sigur, geografic, faptic, au fost. Însă nu au văzut nici măcar 1% din frumuseţea locului. Eu pot spune că am văzut  2-3%, ca să fac o glumă”, mai spune prezentatorul tv. Cea mai interesantă experiență a avut-o în Exuma, la plajă cu purceii sălbatici înotători. „E un loc în care ajungi doar cu barca, iar când ajungi la mal, «prietenii» de ocazie vin înot către tine, doar, doar or obține ceva de mâncare. Am înotat cu rechinii, am făcut snorkeling și am mâncat (mult prea multă) salată coleslaw, nelipsită de la nicio masă”.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1